Campionate

Moruțan și Cicâldău pot rămâne fără antrenor » Fatih Terim, dorit la o formație de Liga Campionilor

Fatih Terim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 January 2022

Olimpiu Moruțan (22 de ani) și Alexandru Cicâldău (24) pot primi o veste proastă la început de an. Cei doi internaționali își pot pierde antrenorul, Fatih Terim. Tehnicianul este dorit la Benfica Lisabona, echipă calificată în „optimile” de finală ale Ligii Campionilor.

După ce Benfica l-a demis pe Jorge Jesus în urma unui conflict cu jucătorii, lusitanii caută acum un înlocuitor pentru antrenorul portughez. Iar Rui Costa, președintele „vulturilor”, îl are în minte pe Fatih Terim.

„Președintele Rui Costa are în minte un antrenor cu experiență, pe stilul lui Jorge Jesus. Un tehnician precum Fatih Terim, care l-a și antrenat, este potrivit pentru modul lui Rui Costa de a privi fotbalul”, au scirs turcii de la Fanatik.

Fatih Terim, sezon greu la Galatasaray

Deși Galatasaray a făcut transferuri importante în vară, gruparea Cim - Bom - Bom nu are rezultatele dorite. În campionat  aceștia se afșă pe locul 10, iar din Cupă au fost eliminați de o echipă de Liga a 2-a.

Astfel că o schimbare a „Împăratului” poate fi benefică pentru Galatasaray în lupta pentru locurile de cupe europene.

Fanii îi cer demisia lui Terim

După eșecul din Cupă, fanii turci l-au criticat pe Terim, căruia i-au cerut demisia: „Cineva trebuie să plătească pentru această noapte a rușinii", a scris Sabah, în timp ce fanii au făcut un hashtag pe Twitter: #FatihTerimIstifa. „Demisia lui Fatih Terim". Și antrenorul acceptă reacția fanilor. „Nu voi permite nimănui să facă rău Galatei, nici măcar mie!".

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.