Campionate

United bagă mâna în buzunar: 100 de milioane de lire sterline pentru noua senzație din Premier League

Presa engleză scrie că Manchester United vrea să-l aducă în vară pe Declan Rice de la West Ham. Mijlocașul defensiv în vârstă de 22 de ani costă 100 de milioare de lire sterline!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 02 ianuarie 2022

Presa engleză scrie că Manchester United vrea să-l aducă în vară pe Declan Rice de la West Ham. Mijlocașul defensiv în vârstă de 22 de ani costă 100 de milioane de lire sterline!

Potrivit , antrenorul Ralf Rangnick și-a dat acordul ca șefii lui United să continue evaluarea detaliată a lui Rice, britanicul fiind unul dintre obiectivele principale ale „diavolilor” la finalul sezonului.

Declan Rice, dorit de Manchester United

Manchester United a fost deja informată că transferul nu va costa mai puțin de 100 de milioane de lire sterline. Rice mai are doi ani de contract cu West Ham.

Manchester City și Chelsea și-au exprimat și ele interesul pentru jucătorul care se mândrește cu 27 de selecții și două goluri pentru prima reprezentativă a Angliei.

Rice, junior la Chelsea, a jucat în fotbalul profesionist doar pentru West Ham. Sezonul acesta, Declan a bifat 24 de partide în toate competițiile pentru „ciocănari”, reușind 3 goluri și 4 pase decisive, un bilanț impresionant pentru rolul lui de „închizător”.

75 de milioane de euroe cota de piață a lui Rice, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt

Tot ce trebuie să știi înainte de Manchester United - Wolverhampton

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.