Baschet

Sînge sub panou

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Meciul Elba - Rapid s-a încheiat cu o bătaie generală din care timişoreanul Pesici s-a ales cu o fractură de piramidă nazală.

Meciul doi din play-off-ul mas culin, dintre Elba Timişoara şi Rapid, s-a transformat în final într-o bătaie generală din care a curs mult sînge.

Mai erau 5,8 secunde şi tabela in dica 85-69, cînd rapidistul Nikola Radojici l-a faultat violent pe Milos Pesici de la gazde. Tot Radojici l-a lovit cu piciorul pe Nenad Markovici, care a reacţionat în aceiaşi notă. De aici s-a pornit un adevărat război între cele două tabere. Cîţiva spectatori timişoreni au pătruns şi ei în incinta suprefeţei de joc, participînd activ la bătaie. Unul dintre aceştia i-a aplicat un croşeu antrenorului oaspeţilor, Milorad Perovici, lăsîndu-i o urmă vizibilă pe frunte. Din altercaţie, cel mai rău a ieşit timişoreanul Pesici, care încercînd să-l potolească pe rapidistul Zoran Milovici a încasat un cap în figură de la acesta şi s-a ales cu o fractură de piramidă nazală. Jocul s-a reluat după aproximativ 6 minute fără jucătorii implicaţi în bătaie. De la
echipa gazdă au mai continuat doar Kabengele, Velickovici şi Stăncuţ, iar de la oaspeţi Voinescu, Stefa novici, Pantelici şi Popescu. S-a terminat 86-71 pentru timişoreni, însă rezultatul se poate modifica după ce FRB va judeca eveni mentele neplăcute de aseară.

Pe teren, scorul la general dintre Elba şi Rapid a devenit 1-1, iar întîlnirea decisivă de joi, de la Bucureşti, pentru calificarea în semi finale, se anunţă cu scîntei.

Nu vreau să spun eu cine a început, las Federaţia să judece. E regretabil pentru baschetul românesc ce s-a întîmplat. E greu de spus cine a lovit mai tare şi cine mai slab.
DRAGAN PETRICEVICI antrenor Elba Timişoara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.