Liga 1

FCU Craiova are antrenor! Galeria anunță că boicotează meciurile

Articol de Viorel Tudorache, Alexandru Răducanu  —  luni, 03 ianuarie 2022

FCU Craiova a găsit antrenor după plecarea lui Eugen Trică. Italianul Nicolo Napoli (59 de ani) a bătut palma cu finanțatorul Adrian Mititelu. Singurul detaliu rămas este semnarea contractului.

UPDATE 18:15 / Peluza Sud, reacție categorică

Nicolo Napoli este deja în Craiova, lucru care nu le-a picat bine fanilor.

Andrei Preda, zis „Gogoașă”, unul din liderii Peluzei Sud, a anunțat pentru GSP.ro că galeria nu se va mai prezenta la meciuri și cere să fie dată jos de pe tricourile echipei sigla cu „PS 1997”.

FCU Craiova s-a înțeles cu Nicolo Napoli 

După ce a renunțat la Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, FCU Craiova a căutat antrenor, iar favoritul lui Adrian Mititelu este în aceste momente Nicolo Napoli, potrivit Prosport.

Nicolo Napoli a bătut palma FCU Craiova

Antrenorul italian și conducerea oltenilor ar fi ajuns la un acord, din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, iar mutarea are mari șanse să se realizeze în scurt timp.

În ultimele zile, Adrian Mititelu a negociat și cu Bogdan Andone și cu Andrei Prepeliță, care ar fi venit alături de Mihai Ianovschi, dar toți au refuzat propunerea oltenilor. Astfel, patronul FCU Craiova s-a orientat către mantaua de vreme rea, iar Napoli are șanse mari să bifeze al 8-lea mandat pe banca oltenilor.

Napoli i-a pregătit ultima dată pe olteni în Liga 2, în perioada august – octombrie, când l-a schimbat tot pe Eugen Trică. A plecat după 8 etape, deși FCU Craiova era lider.

Cariera de antrenor a lui Nicolo Napoli se leagă de Craiova, pe care a pregătit-o în 7 mandate, începând cu 2004. Relația sa cu Adrian Mititelu nu a fost mereu cea mai bună.  În 2018, antrenorul italian declara: „Am avut o relaţie foarte bună cu Mititelu. Acum, dacă el dorea să îmi impună alte reguli sau avea alte doleanţe, atunci cred că trebuia să le discutăm concret”.

De-a lungul carierei, Napoli a mai antrenat la Vado, Orabassano, FC Brașov, Astra, Turnu Severin și Poli Iași. E liber de contract din vara lui 2021.

Până la reluarea campionatului, FCU Craiova are programate două meciuri de verificare: cu CS Mioveni, pe 10 ianuarie, și cu Șelimbăr, locul 9 în L2, pe 15 ianuarie. Oltenii vor juca primul meci oficial pe 24 ianuarie, în compania Farului, la Ovidiu. 

4 antrenoria avut FCU Craiova în acest sezon, primul de la promovare: Adrian Mutu, Flavius Stoica, Eugen Trică și interimarul Dan Vasilică

VIDEO Episod halucinant în scandalul Trică vs Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard!”. Dosar penal + sumă uriașă pierdută

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.