Stiri extrasport

„Cum ai putut să-l cununi pe Ilie Năstase, dacă nu ești însurat?” » Ciprian Marica dă în premieră cărțile pe față

Ciprian Marica și Ioana Marcu, la cununia lui Ilie Năstase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 ianuarie 2022

Ciprian Marica a vorbit despre un moment neelucidat din viața sa, când a fost naș la cununia lui Ilie Năstase și Ioana Simion, în ciuda faptului că nu este cununat cu actuala sa iubită, Ioana Marcu. 

Întrebat despre cum ar caracteriza-o pe soția sa, Marica a spus: „Nu sunt căsătorit, fiindcă nu cred în tainele căsătoriei. Nu cred că un act poate schimba starea dintre noi doi. Când vom simți asta, o vom face, dar deocamdată ne e bine cum suntem”.

„Atunci cum ai putut să-l cununi pe Ilie Năstase?”, a intrebat jurnalista Digi24, în condițiile în care nașii de cununie din Biserica Ortodoxă trebuie să fie căsătoriți. „S-a putut. Am obținut o derogare”.

Ioana Simion a izbucnit la adresa lui Marica: „A replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima”

„Totul s-a întâmplat în ziua căsătoriei noastre. La finele slujbei, preotul a cerut certificatul de căsătorie al nașilor. La care Ciprian Marica a replicat senin că ei nu sunt căsătoriți. M-am uitat la preot atunci și mi-a stat inima. Preotul mai avea puțin și cădea din picioare. Când a înțeles cele întâmplate, părintele a terminat slujba, fiindcă nu putea anula ceremonia noastră de căsătorie. 

Ne-a chemat însă câteva zile mai târziu, doar pe mine și pe Ilie, și ne-a mai citit câteva rugăciuni, după povestea asta. Dar Marica atunci nu a scos un cuvânt înainte. Nici el, nici partenera sa de viață!”, a declarat Ioana Simion pentru playsport.ro.  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.