Campionate

Postul lui Ianis Hagi la Rangers, în pericol » Decizia antrenorului Giovanni van Bronckhorst

Ianis Hagi și Giovanni van Brockhorst

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 January 2022

Ianis Hagi (23 de ani), fotbalistul celor de la Rangers, va avea parte de concurență în noul an la campioana Scoției.

Totul pornește de la dorința antrenorului Giovanni van Bronckhorst de a schimba filosofia scoțienilor. Acesta își dorește jucători în benzi care să poată să furnizeze multe centrări pe parcursul meciului.

Potrivit celor de la Ibroxnews.com, Rangers se pregătește să-l vândă pe tânărul Nathan Patterson la Everton în schimbul a 20 de milioane de euro, sumă cu care scoțienii ar urma să cumpere o extremă dreaptă pe placul lui van Brockhorst, care să-i facă concurență lui Ianis Hagi.

Ianis Hagi poate fi împins spre un transfer

Această decizie a scoțienilor îl poate face pe Ianis să își piardă locul în echipă și chiar să plece de la Rangers încă din această iarnă. Echipe precum Lyon, Galatasaray și Aston Villa sunt interesate de mijlocașul român.

Totuși, Gică Popescu, președintele celor de la Farul, îl sfătuiește pe Ianis să rămână cât se poate de mult pe Ibrox.

„Aş zice să rămână doi-trei ani acolo şi să devină un jucător superimportant pentru Rangers. Eu am stat la Eindhoven patru ani de zile, am plecat un an la Tottenham şi la 27 de ani la Barcelona. De ce trebuie să te grăbeşti? Trebuie să te duci copt, că ăia nu te aşteaptă. La ăia mari te duci copt sau te duci acasă. Să rămână acolo. 

Joacă, e iubit, e apreciat şi atunci când a ajuns la un nivel înalt să se ducă la top. Eu aş mai sta în locul lui. Ianis are o clauză, nu ştiu dacă e de 17, 20, 15 milioane de euro, dar are o clauză, clauză pe care o poate plăti oricând orice club. Dacă mai rămâne doi ani acolo, sumele pe care un club le-ar plăti pentru el vor fi mult mai mari”, a declarat Gciă Popescu.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.