Liga 2

CFR câștigă titlu după titlu, dar primarul Emil Boc anunță: „Universitatea rămâne prioritatea sportului clujean”

U Cluj Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 ianuarie 2022

Emil Boc (55 de ani), primarul Clujului, a anunțat că o va susține cu tot ce poate pe U Cluj pentru a reuși promovarea în Liga 1.

Fără meci pe prima scenă a fotbalului românesc din 2015, U Cluj visează anul acesta la promovarea în elita fotbalului românesc, iar Emil Boc anunță că „șepcile roșii” vor beneficia de toată susținerea și că reprezintă prioritatea sportului clujean.

Edilul a declarat că în primul rând va încerca să îi redea lui U Cluj baza sportivă de antrenament „Dan Anca”, iar apoi va sprijini financiar echipa lui Lincar: „Așteptăm soluționarea ei în instanță pentru bază, iar obiectul nostru este de a o reda Universității Cluj. Câtă vreme nu este în Liga 1, încă aștept rezultate mai bune. Evident că și noi ne vom ridica la nivelul așteptărilor lor, cu susținere financiară”

Primarul Emil Boc, ajutor pentru U Cluj în lupta pentru promovare

„Pentru noi, Universitatea Cluj rămâne prioritatea sportului clujean și promovarea în prima ligă, iar din perspectiva noastră, vom aloca resursele financiare permise de lege și de buget astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv. 

Și mulțumesc domnului Radu Constantea pentru că a preluat din nou conducerea după ce a apărut demisia fostului președinte al Consiliului de Administrației și și-a asumat conducerea într-un moment greu și a pus-o pe linia de plutire”, a declarat Emil Boc potrivit sportulclujean.

În acest moment, U Cluj ocupă locul 3 în Liga 2, loc ce îi duce la baraj pe ardeleni.

CFR Cluj scrie istorie

Primarul Clujului anunță că Universitatea este o prioritate pentru oraș, deși rivala CFR a ajuns în mai puțin de 15 ani să domine fotbalul românesc și să se remarce și în cupele europene. 

„Feroviarii” au adunat din 2008 nu mai puțin de 15 titluri (7 titluri, 4 Cupe și 4 Supercupe), 3 prezențe în grupele Ligii Campionilor, 3 în Europa League și una în Conference League, iar în două rânduri au evoluat și în primăvara europeană. În acest sezon, echipa lui Dan Petrescu poate câștiga al cincilea titlu consecutiv în Liga 1!

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.