Campionate

Manchester United, cu CR7 căpitan, învinsă de Wolves pe Old Trafford » Cristiano Ronaldo, aproape de o gafă uriașă

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de Wolverhampton, scor 0-1, în runda cu numărul 21 din Premier League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 03 ianuarie 2022

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu de Wolverhampton, scor 0-1, în runda cu numărul 21 din Premier League.

Schimbările tactice gândite de Ralf Rangnick la Manchester United s-au dovedit neinspirate. Cu Ronaldo (36 de ani) într-o zi slabă, „diavolii” au trimis doar două șuturi pe poarta adversă și au fost salvați, din nou, de De Gea

Cristiano Ronaldo, moment confuz în United - Woverhampton

Wolverhampton putea să deschidă scorul în minutul 36, după un moment de rătăcire al lui Ronaldo, căpitan în premieră de la revenirea pe Old Trafford. Aflat la 18 metri de propria poartă, portughezul a vrut să trimită mingea către De Gea. Nu s-a informat și nu a observat doi adversari. Șansa lui United a fost că Jimenez nu a fost atent.

Partea secundă a fost mult mai atractivă. Bruno Fernandes a trecut pe lângă deschiderea scorului, după o oră de joc, când a reluat în bara transversală, din 10 metri. La acțiunea imediat următoare, „lupii” au avut bara lor, dintr-o lovitură liberă executată de Saiss.

Joao Moutinho a decis partida în minutul 82, cu un șut excelent plasat, de la marginea careului. Apărătorii gazdelor l-au întâmpinat prea târziu și i-au permis să își așeze nestingerit mingea.

Cum arată clasamentul din Premier League, după Manchester United - Wolverhampton 0-1

Manchester United a pierdut al 6-lea meci din acest sezon și pierde teren în lupta pentru top 4. Ocupă în acest moment locul 7, cu 31 de puncte, 4 sub Arsenal. Wolverhampton traversează o formă excelentă. A remizat runda trecută cu Chelsea, scor 0-0, și urcă până pe 8.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.