Liga 1

Răsturnare de situație în cazul lui Florin Tănase: „Nu pleacă nicăieri!” + Fotbalistul interzis la FCSB: „Nu-l aducem nici liber”

Florin Tănase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 January 2022

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre situația căpitanului Florin Tănase (27), fotbalist care dorește să plece de la FCSB.

Deși transferul lui Florin Tănase la Al Nasr în Emiratele Arabe Unite părea „o chestiune de zile”, MM Stoica a dezvăluit că pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă pentru căpitan și nici nu s-a plătit clauza de reziliere de 3 milioane.

„Tănase nu pleacă nicăieri. Nu are nicio ofertă. Vorbesc zilnic cu el. Mâine mă întâlnesc să joc un Padbol cu el”, a declarat Mihai Stoica la Telekom TV.

Mihai Stoica: „FCSB nu are nicio țintă”

De asemenea, oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit și strategia echipei pentru perioada de mercato. Acesta a declarat că FCSB nu este interesată de niciun fotbalist și cel mai probabil, niciun jucător nu va face pasul spre vicecampioană în această pauză competițională.

„FCSB nu are nicio țintă. Luni, dacă totul este cum trebuie, vom avea 22 de jucători de câmp apți la antrenament. Suntem cu doi jucători în plus față de dublajele pe posturi. Niciun jucător pe perioada aceasta nu este interesant pentru noi. 

Poate dacă sunt acceptate ofertele făcute în trecut, cum a fost la Miculescu. Dacă cei de la UTA se gândesc că a trecut timpul și jucătorul se apropie de ultimul an de contract și vor accepta oferta făcută în vară de 500.000 de euro, cred că rămâne în continuare în interesul nostru. Mihai Rotaru a zis că vrea 3 jucători, noi nu vrem niciunul. 

În momentul când apar chestile astea, degeaba le spunem noi la jucători «Nu vrem pe nimeni, voi sunteți jucătorii pe care ne punem bază», aceștia își pot pierde încrederea și nu-mi convine”, a mai precizat MM.

Uși închise pentru Ronaldo Deaconu la FCSB

MM anunță că FCSB nu ia în calcul să-l aducă pe Ronaldo Deaconu, 24 de ani, de la Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul a bifat 3 goluri și 7 pase decisive în prima parte a campionatului, fiind cel mai bun pasator din Liga 1.

Pe Ronaldo Deaconu nu îl aducem nici dacă e liber de contract! Vrem să îl vedem în postul lui pe Musi.
-Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.