Liga 1

Nicolo Napoli, apostrofat de fanii FCU la venirea în Craiova: „Ne-am săturat! Lasă-ne, frate!”

Articol de Viorel Tudorache  —  marţi, 04 ianuarie 2022

Nicolo Napoli (59 de ani) este alesul lui Adrian Mititelu pentru banca celor de la FCU Craiova, decizie pe care fanii nu o acceptă.

Italianul a ajuns luni seară în Craiova, iar la aeroport a fost așteptat de mai mulți fani din Peluza Sud, grupare care contestă numirea lui. Câteva zeci de fani l-au înconjurat pe Napoli și i-au transmis acestuia că nu sunt de acord cu instalarea lui la FCU Craiova, fără a exista incidente între cele două părți.

VIDEO Nicolo Napoli, apostrofat de fanii FCU la venirea în Craiova

>

„Ne-am săturat de telenovela asta, vii, pleci! Nu avem nimic cu tine personal, nu avem nimic cu tine ca om. Dar nu mai vrem. Ne-am săturat. Îți asumi dacă semnezi. Lasă-ne, frate. Lăsați-ne...”, i-a spus Sorin Chipeșu, unul dintre liderii galeriei, lui Napoli, adăugând că fanii nu au încredere că poate avea rezultate în Liga 1, după ce a fost demis din Liga 2 și Liga 3. 

În plus, din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, suporterii i-au dezvăluit lui Napoli că după ultimul său mandat la olteni, Adrian Mititelu le-a transmis că este un antrenor slab. 

De partea cealaltă, antrenorul le-a transmis fanilor că a venit să ajute clubul și să salveze echipa de la retrogradare.

Nicolo Napoli bifează al 8-lea mandat pe banca oltenilor!

Fostul fundaș al lui Juventus Torino a mai antrenat echipa lui Mititelu în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019 și 2020.  

Napoli a devenit al patrulea antrenor principal al noupromovatei de la începutul campionatului, după Adrian Mutu, Eugen Trică și Flavius Stoican. În ultimele două meciuri din 2021, interimatul a fost asigurat de preparatorul fizic Dan Vasilică.

Numirea lui Napoli înseamnă desființarea Peluzei Sud. Mergem miercuri la antrenament și îi anunțăm că nu vom mai fi prezenți la meciuri. Să-și dea jos de pe tricouri sigla Peluzei Sud. Clubul ăsta nu are legătură cu performanța
- Andrei Preda, zis „Gogoașă”, unul din liderii Peluzei Sud

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.