Liga 1

Gigi Becali, anunț categoric! Decizia luată de patronul FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 ianuarie 2022

FCSB se pregătește de reluarea sezonului, iar Gigi Becali, patronul echipei, a făcut un anunț categoric.

Deși avea mai mulți jucători pe listă, precum David Miculescu sau Nicolae Păun, latifundiarul din Pipera a anunțat că nu are de gând să aducă niciun jucător în această perioadă de mercato.

Gigi Becali spune stop transferurilor! Nu aduce niciun jucător la FCSB

„Nu mai cumpăr niciun jucător! Nu ne interesează nimeni acum! Dacă vom lua campionatul, vom mai aduce. Dar până atunci vom face economie”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Constantin Budescu a plecat deja. I-am dat 150.000 de euro. Nu ne mai putea ajuta și a plecat. A semnat rezilierea. El mai avea încă un an jumate contract. Păi, cum să nu semneze? Ia 150.000 de euro pentru patru luni 
– Gigi Becali, patron FCSB

De 3 ani n-a mai plătit mult FCSB

 Becali a alimentat tot campionatul cu banii pe care i-a achitat pentru achiziții, unele cluburi au mai rezistat doar datorită lui. Astra a încasat sume mari de la FCSB, la fel a profitat Viitorul. De când echipa lui nu mai prinde grupe europene și pierde astfel milioane de euro anual, Gigi nu mai cheltuie la fel ca în trecut. De trei ani nu a mai plătit un milion de euro sau mai mult pentru achiziționarea vreunui jucător. 

În 2018 a dat un milion de euro ca să-l ia pe Moruțan de la FC Botoșani, de atunci și-a completat lotul doar cu costuri mai mici. Cel mai scump transfer rămâne al lui Florinel Coman, luat de la Viitorul cu trei milioane de euro. Tot de la Viitorul a venit Nedelcu, în schimbul a două milioane de euro, și aceeași sumă a fost achitată pentru cumpărarea lui Alibec de la Astra. Sumele acestea nu mai sunt disponibile, nu le mai oferă nimeni în România.

VIDEO Bourceanu, moment de sinceritate în direct: „La FCSB aveam 10.000 de euro pe lună, iar la Trabzon 72.500!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.