Liga 1

Fiica Anamariei Prodan devine finanțatoare în Liga 1 și nu îl iartă pe Laurențiu Reghecampf: „Când vom fi adversari? Sper să mai fie la echipă până atunci”

+19 Foto
Rebecca (dreapta imaginii), alături de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și fiul antrenorului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 ianuarie 2022

Rebecca Dumitrescu Prodan (22 de ani), fiica impresarei Anamaria Prodan, va fi finanțatoare în acte la Academica Clinceni și a transmis mai multe mesaje în direcția lui Laurențiu Reghecampf, tatăl vitreg. 

Anamaria Prodan revine în fotbalul românesc. A declarat că va investi la Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1. Va face acest lucru prin intermediul fiicei sale, Rebecca. Fotomodelul în vârstă de 23 de ani a vorbit despre planurile pe termen scurt. 

„Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca ceilalți parteneri, să construim ceva perfect. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a spus Rebecca Dumitrescu Prodan, potrivit portalului Transfery.info.

Rebbeca Prodan, pregătită de duelul cu Laurențiu Reghecampf

Academica Clinceni și CS Universitatea Craiova vor fi adversare în runda cu numărul 27 din Liga 1, un meci programat în a doua jumătate a lunii februarie. 

Întrebată despre cum va trăi acea partidă, Rebecca a spus; „Când vom fi adversari? Cel mai bun să câștige. Sper să mai fie la echipă până atunci. Domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”.

VIDEO Clip video incendiar cu Anamaria Prodan: „Costumul ăsta de baie e nou”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.