Liga 1

Dinamo vrea să împrumute un fotbalist de la CFR Cluj, dar jucătorul refuză! GSP a aflat motivul

Jonathan Rodriguez, #5 // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 06 January 2022

Dinamo îl dorește pe Jonathan Rodriguez (31 de ani), mijlocaș defensiv care aparține de campioana CFR Cluj.

Dinamo l-a transferat pe fundașul central Răzvan Patriche și acum caută întăriri pentru linia mediană. Pe lista „câinilor roșii” se află mijlocașul argentinian Jonathan Rodriguez, care poate juca atât pe poziția de „închizător”, cât și ca inter.

Jonathan Rodriguez, de la CFR Cluj, este pe lista lui Dinamo 

Dinamo încearcă să-l convingă pe Rodriguez să semneze în această perioadă de mercato, informație anunțată de digisport.ro

Din informațiile GSP.ro, conducerea lui Dinamo dorește un împrumut al fotbalistului, propunere agreată de CFR Cluj. Fotbalistul, însă, nu și-a dat acordul pentru mutare, fiind îngrijorat de conflictele dintre fanii și jucătorii lui Dinamo, precum cel cu Deian Sorescu de la finalul partidei dintre „câini” și CS Mioveni, din decembrie. 

De altfel, Jonathan nu este singurul jucător de la CFR care prezintă interes pentru dinamoviști.

17.000 euroeste salariu lunar al lui Jonathan Rodriguez la CFR Cluj

Jonathan Rodriguez, tras pe linie moartă la CFR Cluj 

Adus de CFR Cluj în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani, Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil. Sub comanda lui Marius Șumudică, a fost piesă de bază a echipei, adunând 18 meciuri în toate competițiile. După venirea lui Dan Petrescu, la finalul lunii august, Rodriguez a mai prins pe teren doar câteva zeci de minute.

Jonathan a fost scos de pe lista pentru campionat a CFR-ului, astfel că este plătit de campioană doar pentru a se antrena alături de echipă.

Jonathan Rodriguez a ajuns în România în 2017, fiind adus de FC Botoșani din țara natală, Argentina, unde evoluase pentru Deportivo Madry și Agropecuario. După 4 ani la echipa moldoveană, în care a adunat 126 de meciuri, 10 goluri și 16 pase decisive, fiind considerat unul dintre cei mai buni „închizători” ai Ligii 1, Rodriguez a făcut pasul la CFR Cluj, unde lucrurile nu merg deloc bine pentru el.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.