Liga 1

Mihai Stoica anunță revenirea unuia dintre cei mai apreciați fotbaliști: „I-am făcut ofertă”

Lucian Filip, alături de Alexandru Bourceanu / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 ianuarie 2022

Mihai Stoica (56 de ani) dezvăluie că i-a propus lui Lucian Filip (31), în prezent la Academica Clinceni, să revină la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit ce ar vrea să implementeze la clubul lui Gigi Becali și ce rol ar avea mijlocașul atât de apreciat de fani. 

Spre deosebire de începuturile „erei Becali”, FCSB a început să dea din ce în ce mai mult credit fotbaliștilor crescuți în propria pepinieră. Viitorul roș-albaștrilor va depinde într-un procent covârșitor de sectorul juvenil al clubului, iar MM Stoica vrea să asigure un mediu sănătos încă de la copii și juniori. 

În acest sens, oficialul vrea să dea naștere unei „grupe de elită”, care să fie sub coordonarea lui Lucian Filip. Momentan, idolul suporterilor de la FCSB vrea să-și continue cariera de fotbalist.

Mihai Stoica: „L-am ofertat pe Lucian Filip”

„Lucian Filip era aprig cu ăştia tineri, le băga materiale, îi băga în cap. Tamaş, niciodată. Nu-i atinge nici cu o floare. 

L-am ofertat pe Filip. Vreau să fac o grupă de elită şi el să se ocupe de ea. (...) A fost încântat şi a zis că vrea să mai joace. Îl aştept şi acum”, a spus Mihai Stoica, în direct la TV Telekom Sport.  

Mihai Stoica vrea să-l transforme pe Lucian Filip în „pedagog”

„De la 2002, Octavian Popescu, 2003, 2004, 2005, toţi tinerii... Pe toţi de la care vedem mari perspective şi să se ocupe el, ca pedagog. Tot ce înseamnă sală, cu preparatorul, şi mai ales alimentaţia. Mă lupt acum cu alimentaţia jucătorilor. 

Vreau să-i învăţ să nu mai mănânce prost, să nu mai existe fast food. Totul e stricat, tot ce e fast food. Pentru oamenii normali, e OK, e ieftin. Jucătorii au bani, dar un jucător necăsătorit, are 24 de ani, şi comandă ceva de la fast food, a mâncat şi îi face rău seara, până se diferă porcăriile alea. Şi o să mănânce ce vreau eu”, a spus oficialul roș-albaștrilor, conform sursei citate. 

8 trofeea cucerit Filip alături de FCSB (3 titluri, 2 Cupe, 2 Cupe ale Ligii și o Supercupă)

Lucian Filip

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.