Liga 1

Florin Tănase, victima propriilor obiceiuri: „Cine ar plăti 3 milioane de euro ar fi păcălit. Cade non-stop!”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de Remus Răureanu  —  vineri, 07 ianuarie 2022

Impresarul sârb Zvonko Milojkovic consideră că Florin Tănase (27 de ani), golgheterul sezonului 2020/2021 în Liga 1, nu prinde un transfer în străinătate din cauza stilului său de joc.

Cu 24 de goluri în sezonul 2020/2021, Florin Tănase a fost golgheterul campionatului. Căpitanul lui FCSB a început decent și sezonul în curs, având 9 goluri în cont în primele 17 etape.

Deși clauza de reziliere a contractului său cu FCSB este de 3 milioane de euro, una relativ mică pentru un jucător aflat în teorie la vârsta maturității fotbalistice, nimeni nu se înghesuie să o plătească. Tănase a fost aproape să plece în această iarnă la Al Nasr Dubai, dar mutarea pare să fi picat în cele din urmă.

Zvonko Milojkovic: „Îl vinzi pe Tănase cu 3 milioane doar dacă păcălești pe careva”

Zvonko Milojkovic consideră că Tănase duce lipsă de pețitori din cauza stilului său de joc. 

„Florin Tănase, golgeterul vostru, are o clauză de reziliere de trei milioane de euro și nu plătește nimeni! Nu e ciudat, Tănase cade non-stop, la fiecare duel! Poți să-l vinzi cu trei milioane, chiar cu mai mult, dacă păcălești pe careva. Dacă nu, n-ai cum să-l vinzi!”, a spus impresarul sârb în interviul acordat Gazetei Sporturilor.

Man nu joacă în Serie B! Mihăilă n-a făcut mai nimic nici el! Nu mai aveți nicio școală!

- Zvonko Milojkovic 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.