Liga 1

„S-a crezut șmecher, acum îi iese șmecheria prin piele!” » Atac nemilos la adresa jucătorului de la Universitatea Craiova

Alexandru Crețu, al doilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images

Articol de Remus Răureanu  —  vineri, 07 ianuarie 2022

Zvonko Milojkovic l-a reprezentat în trecut pe mijlocașul defensiv Alexandru Crețu (29 de ani). Fotbalistul a încheiat colaborarea cu impresarul sârb înainte să semneze cu FCSB, iar agentul spune acum că „mulți fotbaliști români sunt perverși, trădători”. 

Înainte să semneze cu FCSB, mutare oficializată la începutul verii, Alexandru Crețu a fost reprezentat de agentul sârb Zvonko Milojkovic. El l-a avertizat pe fotbalist să nu plece de la Maribor pentru a semna cu clubul patronat de Gigi Becali, dar Crețu nu a ascultat.

Zvonko Milojkovic: „Crețu s-a crezut șmecher, acum îi iese șmecheria prin piele!”

Scurta aventură a lui Crețu la FCSB s-a dovedit a fi un calvar. După doar două luni și jumătate, în care a adunat 7 meciuri la FCSB, Crețu a fost dat afară! El a semnat ulterior cu Universitatea Craiova, dar nu trece printr-o perioadă fastă nici în Bănie, fiind criticat dur de președintele Sorin Cârțu în noiembrie.

„Fotbaliștii români sunt mulți perverși, trădători! Așa cum a fost Alexandru Crețu, care a fost jucătorul meu. S-a crezut șmecher și acum îi iese șmecheria prin piele! De ce crezi că Ibrahimovic, Pogba nu-și trădează agenții? E vorba despre caracter!”, a spus impresarul sârb într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor. 

12 meciuria jucat Crețu pentru Universitatea Craiova. Nu a înscris, nu a pasat decisiv. Cel mai des a fost utilizat pe postul de „închizător”

Zvonko Milojkovic

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.