Liga 1

„Vă e teamă ca veți ajunge victima unui puci?” » Răspunsul lui Stoican când a fost întrebat despre tensiunile de la Dinamo

Flavius Stoican / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol  —  Friday, 07 January 2022

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul ales de Dinamo pentru a salva echipa de la retrogradare, a acordat un interviu de două pagini Gazetei Sporturilor, cu două săptămâni înainte de reluarea Ligii 1.

Printre altele, tehnicianul a fost întrebat și despre modul în care se gândește să gestioneze relația cu jucătorii săi, dar și despre cum ar reacționa în cazul în care vestiarul ar pune la cale un puci împotriva antrenorului. 

- Domnule Stoican, vă este teamă ca nu cumva să fiți victima unui puci? Au tot fost la Dinamo.
- Nu, deloc. Atât timp cât oferi oamenilor respect, în fotbal, în viață, și nu-i jignești și ești aproape de ei, au un sprijin în tine, nu au cum să nu-ți mulțumească. Mie pe teren trebuie să-mi mulțumească, atât! Nu, «Flăviusică, ești cel mai bun, cel mai frumos»... Acolo, în iarbă, acolo vreau să văd!

- Le veți atrage atenția să fie grijulii și la viața extrasportivă și la ceea ce postează în social media? 
- Da. Sunt, uneori, situații care nu arată că au făcut ceva greșit, dar se pot scoate lucruri negative din unele fotografii. Și pentru ce?! Când gândul nostru trebuie să fie doar la fotbal! Și vom avea discuții bărbătești, frățești, cum vrei tu.

Flavius Stoican: „Mă motivez citind comentariile negative”

- Aveți vreo revanșă de luat față de Rednic sau față de oricine altcineva? 
- Nu. În primul rând, nu comentez spusele celor care au vorbit urât sau nepoliticos despre mine fiindcă nimeni nu poate schimba părerea unor oameni, decât dacă faci anumite lucruri, iar ei sunt realiști. Până la urmă, sunt vorbe.

- Vă enervează? 
- Nu. Probabil, mă motivează. Iar când vreau să mă motivez mai mult, citesc comentariile negative.

23 de victoriia adunat Stoican ca antrenor al lui Dinamo în 50 de meciuri de Liga 1. În rest, 12 egaluri și 15 eșecuri, golaveraj 73-48

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.