Liga 1

Suma cerută de Nelu Varga în schimbul lui Petrila: „Nu am cum să aduc banii ăștia!”

Claudiu Petrila, CFR Cluj// foto: Imago Images

Articol de Remus Răureanu  —  vineri, 07 ianuarie 2022

Impresarul sârb Zvonko Milojkovic a dezvăluit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, așteaptă 5 milioane de euro în schimbul lui Claudiu Petrila (21 de ani).

Tânărul mijlocaș de bandă de la CFR Cluj, cu 4 meciuri pentru naționala U21 a României, pare a fi principalul produs de export al campioanei României. Cu o tehnică bună și viteză peste medie, Petrila a impresionat atât sezonul trecut, pe care l-a petrecut la Sepsi OSK sub formă de împrumut, cât și în prima parte a actualei stagiuni.

Zvonko Milojkovic: „Am vorbit cu Varga și Vasile Dîncu”

În acest context, Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, a început să plănuiască transferul mijlocașului în străinătate. Impresarul sârb Zvonko Milojkovic a dezvăluit că în vară, în momentul duelului Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj din preliminariile Europa League, Varga dorea să obțină 5 milioane de euro în schimbul lui Petrila, o sumă mult prea mare în opinia agentului.

- Vezi vreun jucător român bun pentru export?
- Am vorbit cu Varga, patronul de la CFR, și cu Vasile Dîncu (n.r. - ministrul Apărării, apropiat de CFR Cluj). Au fost aici, la Belgrad, când au jucat cu Steaua Roșie. Varga mi-a zis «dacă găsești vreun club interesat, îl putem vinde pe Petrila cu cinci milioane de euro!». Nu am cum!

- Am mai vorbit cu un impresar care l-a chemat la meciul Alkmaar-CFR pe directorul sportiv de la Lille. Francezul i-a zis „Petrila nu joacă la Lille 2!”. 
- Are dreptate, sută la sută! Voi nu nu mai înțelegeți realitatea, serios! 

5 goluria înscris Petrila în acest sezon, în 24 de meciuri

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.