Nationala

Boloni a negociat azi la sediul FRF! Ultimele detalii despre subiectul momentului

+8 Foto
Ladislau Boloni

Articol de Viorel Tudorache, Marius Mărgărit  —  vineri, 07 ianuarie 2022

Ladislau Boloni (68 de ani), principalul favorit pentru postul de selecționer al naționalei României, a negociat astăzi, la sediul FRF, preluarea primei reprezentative. GSP.ro te ține la curent cu toate noutățile de la Casa Fotbalului. 

UPDATE 18:00 Boloni a plecat de la restaurant

Ladislau Boloni a plecat în urmă cu puține momente de la restaurant, însoțit de un șofer al Federației Române de Fotbal:

UPDATE 17:35 Boloni și FRF negociază și mâine

Boloni și Stoichiță au plecat de la Federație să ia masa împreună la un restaurant din București. Mâine, se reiau negocierile. Din informațiile GSP, discuțiile de azi dintre FRF și Boloni au decurs conform planului pentru federali. Boloni rămâne principalul favorit să preia prima reprezentativă.

UPDATE 16:05 Boloni a plecat de la Casa Fotbalului fără să ofere declarații

La ora 16:05, Ladislau Boloni a părăsit sediul Federației, după nu mai puțin de patru ore și jumătate de negocieri. Boloni a plecat de la Casa Fotbalului însoțit de Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF. Cei doi au trecut pe lângă „armata” de ziariști fără să ofere declarații, s-au urcat în mașina condusă de Stoichiță și s-au făcut nevăzuți.

>

Știrea inițială:

Joi seara, Ladislau Boloni a aterizat în România. La sosirea pe pământ românesc, de la Nisa (Franța), Boloni a fost întâmpinat de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal.

Ladislau Boloni, negocieri la sediul FRF 

Tot alături de directorul tehnic al FRF se află Boloni și în aceste momente. Cei doi, plus Răzvan Burleanu, președintele Federației, discută chiar acum, la Casa Fotbalului, preluarea postului de selecționer de către experimentatul antrenor!

Spre finalul anului trecut, FRF a mai purtat o rundă de negocieri cu Boloni, la Nisa. „Loți are niște cereri rezonabile, care pot fi îndeplinite”, declara recent Stoichiță.

Boloni a mai avut un mandat la națională

Ladislau Boloni a mai antrenat echipa națională între iulie 2000 și iulie 2001. În acel mandat pe care l-a avut la națională, Boloni preluase echipa la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a pleca la Sporting Lisabona. Boloni a antrenat prima reprezentativă pentru 13 meciuri. Bilanțul? 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

CV Ladislau Boloni

  • Statut: liber de contract din mai 2021, când s-a despărțit de Panathinaikos
  • Vârstă: 68 ani
  • Vechime ca antrenor: 27 ani
  • Performanțe: titlu, Cupa, Supercupa Portugaliei (Sporting); titlu, 2X Supercupa Belgiei (Standard); Cupa Golfului (Al Jazeera)
  • A mai fost selecționerul României între iulie 2000 și iunie 2001
  • Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.