Liga 1

Dinamo si Rapid luptă pentru același fotbalist din Liga 1! Salariul e singurul obstacol

Cascini, stânga, împreună cu Florin Gardoș / FOTO: Imago-Images

Articol de Eduard Apostol, Vlad Nedelea  —  vineri, 07 ianuarie 2022

Mijlocașul argentinian Juan Bautista Cascini (24 de ani) nu vrea să rămână la Academica Clinceni și este dorit de mai multe formații din Liga 1. Rapid și Dinamo sunt pe listă. 

Cluburile din Liga 1 vor să profite de situația de la Academica Clinceni. Ilfovenii mai au la dispoziție în acest moment doar 10 jucători pentru prima echipă, iar în 3-4 zile urmează ca alți 5 fotbaliști să părăsească echipa! Cel mai curtat dintre ei este Juan Bautista Cascini. 

Dinamo și Rapid vor același jucător din Liga 1

Cascini, cel mai bun fotbalist al Clinceniului în prima parte a sezonului, cu 7 goluri marcate, a atras atenția mai multor formații din Liga 1. Sunt interesate de el Dinamo, Rapid, Gaz Metan Mediaș și FCU Craiova. Mijlocașul argentinian cere însă un salariu mare. La Clinceni încasa 7.000 de euro/lunar. 

Giuleștenii mai au o țintă din tabăra Academicii, pe mijlocașul Thibault Moulin (31 de ani).

Interdicție la transferuri pentru Clinceni

Din informațiile Gazetei, Federația Română de Fotbal a decis să acționeze împotriva Academicii, interzicându-le acestora să facă transferuri. Decizia se va menține până când clubul va reuși să își rezolve problemele financiare.

Pe deasupra, antrenorul Adrian Falub, în acte director tehnic, este la Cluj-Napoca, nefiind clar dacă va reveni la echipă.

În aceste condiții, scenariul probabil este acela în care se va apela la juniori de la „satelit” în partea a doua a sezonului. Perspectivele nu sunt roz, din moment ce Academica Clinceni 2 stă foarte rău în Liga 3. După 15 etape, ocupă locul 9 din 10 în seria 4, cu doar două victorii!

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.