Campionate

Șumudică pierde iar și aprinde „lanterna” în Turcia! Bilanț horror la Malatyaspor

Trabzonspor, liderul din Turcia, a învins-o cu 1-0 pe Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică. Partida a contat pentru prima etapă a Superligii în 2022.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 ianuarie 2022

Trabzonspor, liderul din Turcia, a învins-o cu 1-0 pe Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică. Partida a contat pentru prima etapă a Superligii în 2022.

Ce începe rău, se termină și mai rău. Șumudică a debutat în 2022 tot cu un eșec, al 4-lea în ultimele 5 etape. E drept, de această dată a întâlnit chiar liderul campionatului.

Marius Șumudică, încă un eșec cu Yeni Malatyaspor

Singurul gol al confruntării a fost consemnat în prima repriză. Anthony Nwakaeme l-a servit excelent în careu pe Andreas Cornelius, iar danezul lui Trabzon a deviat decisiv mingea la colțul lung.

Era minutul 23. De-atunci, Trabzonspor a reușit s-o țină departe pe Malatyaspor de propria poartă, având posesia în cea mai mare parte a timpului.

Tot formația pregătită de Abdullah Avci a ratat și ocaziile mari ale partidei, iar Șumudică rămâne ultimul în Turcia: 15 puncte, golaveraj 16:35.

8 înfrângeriare Șumudică la Malatya în 14 meciuri (3 victorii, 3 egaluri). A fost eliminat și din Cupă

FINAL. Trabzonspor - Yeni Malatyaspor 1-0

  • A marcat: Cornelius 23

Trabzonspor - Yeni Malatyaspor » Echipele de start

Tranbzonspor: Cakir - Peres, Turkmen, Denswil, Koybasi - Tokoz, Hamsik - Omur, Bakasetas, Nwakaeme - Cornelius
Antrenor: Abdullah Avci

Malatyaspor: Ozbir - Mallan, Ciftpinar, Awuku, Kaya, Hafez - Eskihellac, Aabid, Nshimirimana, Chouiar - Kanatsizkus
Antrenor: Marius Șumudică

Marius Șumudică și-a anunțat toate țintele din mercato pe Twitter

Marius Șumudică a anunțat pe Twitter ce planuri are pentru perioada de transferuri. Antrenorul român a declarat în mai multe rânduri că echipa are nevoie urgentă de întăriri, fiind nemulțumit de lotul avut la dispoziție.

Marius Șumudică a anunțat că Malatyaspor a efectuat deja 4 transferuri. Doi dintre jucătorii aduși, mijlocașul central Godfred Donsah și „închizătorul” Okechukwu Azubuike, se antrenează deja sub comanda românului.

Șumudică nu se oprește aici. El a dezvăluit pe Twitter și Instagram că dorește alte 5 transferuri. Fundașul dreapta Mehdi Zeffane, ultima dată la Krylya Sovetov, va semna curând. Antrenorul celor de la Malatya mai vrea 4 transferuri: un fundaș central și 3 fotbaliști de atac, printre care atacantul Nouha Dicko de la Gaziantep și mijlocașul ofensiv brazilian Guilherme, care a mai evoluat la Malatyaspor și acumă joacă la Guangzhou City.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.