Liga 1

Mihai Stoica, all-in în cazul unui tânăr de la FCSB: „Dau în scris că se face jucător, aici e 100%”

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, propune un nou nume interesant, pe Matei Tănasă (16 ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 07 January 2022

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, propune un nou nume interesant, pe Matei Tănasă (16 ani). 

La reunirea celor de la FCSB s-au evidențiat trei nume noi, tineri promovați din Academie, portarul Alexandru Maxim (14 ani), Matei Tănasă (16 ani) şi Andrei Tănasă (19 ani). Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre toți, dar mizează pe o carieră strălucitoare în cazul lui Matei. 

Mihai Stoica: „Matei Tănasă va ajunge jucător!”

„Matei Tănasă are 16 ani, e un tânăr în care văd o mare perspectivă. Joacă inter sau atacant lateral. Spre Octavian Popescu la calități, dar cu o maturitate ieșită din comun. În scris dau că se face jucător.

Dacă la Niță (n.r. Adrian) m-am păcălit, doar faptul că nu a fost serios i-a dăunat. Aici e 100%. Trebuie să bați în ușă, nu crezi că sunt în cameră cei doi frați, atât de cuminți”, a povestit Mihai Stoica, la Telekom Sport. 

Matei Tănasă / FOTO: FCSB

Keșeru are o mică problemă de ordin fizic, dar se pune la punct fără nicio problemă. Ce a discutat patronul în media e una, noi nu discutăm. Noi ne facem treaba, fiecare știe ce are de făcut. Claudiu e un profesiont desăvârșit, are școala făcută în Franța. A debutat odată cu Payet la Nantes. 

Nu se știe dacă va fi rezervă. Dacă va arăta foarte bine, va juca. Să presupunem că noi jucăm pe 23, iar el e mult mai bine decât ceilalți. Gigi are încredere în noi, el nu se uită la antrenamente.
- Mihai Stoica, la Telekom Sport

VIDEO Jucătorii lui Toni Petrea au revenit la antrenamente

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.