Liga 1

Dinamo, nevoită să se abată de la strategia inițială + fotbalistul căutat de un club din străinătate

Sub comanda lui Stoican, Dinamo încearcă să se reinventeze în acestă iarnă / FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  Saturday, 08 January 2022

În doar câteva săptămâni, Dinamo pare să-și fi schimbat considerabil strategia. De la controversatul plan al lui Rednic, acela de a da afară peste 15 nume, „câinii” se văd puși în situația de a păstra cât mai mulți fotbaliști în lot.

Până acum, roș-albii s-au despărțit de Mihai Neicuțescu, Vestenicky, Gluhakovic și Andre Pinto. Deocamdată, Dinamo se vede nevoită să oprească „robinetul” disponibilizărilor

Nica, Țâră și ceilalți „renegați” se pregătesc în acest moment cu echipa mare, tehnicianul Flavius Stoican mărturisindu-le apropiaților că „n-ar vrea să-și bată joc” de fotbaliștii aflați inițial pe lista neagră a clubului.

Fotbaliștii lui Dinamo nu acceptă rezilierile

Oricum, nici fotbaliștii care n-au mai primit șanse în ultima perioadă nu sunt dispuși să-și rezilieze contractele, de teamă că ar putea să nu-și mai găsească alte echipe în scurta pauză competițională. 

În același timp, eventuale transferuri par blocate deocamdată. Lotul continuă să fie unul numeros, iar șefii nu vor să ajungă iar în situația de a plăti peste 40 de jucători

Totuși, disponibilizările vor continua, conform planului, doar că acum sunt greutăți privind închiderea contractelor cu jucătorii! La începutul săptămânii viitoare ar trebui rezolvate, pentru a parafa și sosirile.

Ofertă pentru Nunic

Surprinzător, însă există și dinamoviști care au oferte. Atacantul sloven Marko Nunic (28 de ani) a dezamăgit de la venirea sa în România, dar spune că poartă discuții cu un club din străinătate. Până când lucrurile se vor limpezi, acesta se va antrena separat de echipă. 

În ceea ce-l privește pe francezul Espinosa, el a fost chemat de șefi la birouri pentru a-și rezilia contractul. Doar că, spre surprinderea tuturor, acesta refuză deocamdată să rupă înțelegerea.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.