Tenis

Prins cu minciuna?! Imaginea publicată de L'Equipe dă peste cap alibiul lui Djokovic

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) a participat, fără mască, la o ședință foto pe 18 decembrie / foto: L'Equipe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 08 ianuarie 2022

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) susține că pe 16 decembrie a fost testat pozitiv la Covid-19, motiv pentru care ar trebui să fie scutit de la vaccinare în vederea participării la Australian Open. Apar însă tot mai multe informații despre participarea sârbului la evenimente publice după testare!

În apărarea sârbului, avocații lui susțin că pe 16 decembrie Nole a fost testat pozitiv la coronavirus, astfel că i se cuvine o scutire de la vaccinare. 

Novak Djokovic, prins cu minciuna?

Oamenii care îl apără pe Novak Djokovic au trimis un document de 35 de pagini Curții Federale din Australia, care va judeca luni cazul sportivului. „Data primului test pozitiv la COVID, 16 decembrie 2021”, au precizat, printre altele, avocații lui Djokovic.

Sârbul ar fi participat însă la mai multe evenimente în acea perioadă, după data la care ar fi fost testat pozitiv!

Ultimul apărut pe listă a fost dezvăluit de L'Equipe, care i-a acordat un trofeu spre finalul anului trecut lui Nole, „Champion des champions 2021” (n.r. Campionul campionilor). Ziarul francez precizează că Djokovic a participat apoi la o ședință foto cu trofeul, la Belgrad, pe 18 decembrie, la două zile distanță după ce susține că a fost depistat pozitiv la coronavirus.

Djokovic, pozitiv pe 16 decembrie. Prezent însă în aceeași zi la un eveniment public!

Ședința foto pentru L'Equipe nu este însă singurul eveniment la care Djokovic a participat în perioada în care ar fi fost testat pozitiv. Sârbul a ieșit din casă chiar pe 16 decembrie! 

Nole a primit un timbru personalizat, din partea Serviciului Poștal Național din Serbia, astfel că a participat la un eveniment în Serbia, la care nu s-au purtat măști și care a fost organizat într-o sală.

De asemenea, pe 17 decembrie a participat la „Novak Tennis Center”, unde s-a și fotografiat alături de câțiva copii.

Citește mai multe știri despre Novak Djokovic:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.