Liga 1

Dinamo are un nou preparator fizic » Mutarea aleasă de Stoican

Flavius Stoican încearcă să stopeze prăbușirea lui Dinamo / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Denisa Dudescu  —  Sunday, 09 January 2022

Dinamo are un nou preparator fizic. Silviu Ion, cel care a mai lucrat și în trecut cu Flavius Stoican, se va ocupa de pregătirea fizică a „câinilor”. 

Începând din luna octombrie a anului trecut, Andrei Antoce era preparatorul lui Dinamo. Acesta venise la echipă la insistențele lui Mircea Rednic, cu care mai colaborase la Viitorul și Poli Iași. Plecarea „Puriului” a adus și încheierea colabărării sale cu Dinamo. 

„Am reziliat cu preparatorul fizic Andrei Antoce”, a confirmat Iuliu Mureșan zilele trecute, în cadrul unei conferințe de presă.

Stoican a mai colaborat și în trecut cu Silviu Ion

Potrivit Radio Dinamo, Stoican și-ar fi dorit să-l coopteze în această funcție pe Denis Zmeu, fostul fotbalist de la FC Vaslui, care lucrează acum în Rusia. Acesta nu a putut fi adus, astfel că Stoicanetti s-a orientat către Silviu Ion, vechiul său prieten și colaborator, cel care se afla în staff-ul clubului și în timpul mandatului lui Rednic.

În precedentul mandat avut de Stoican la Dinamo, Silviu Ion a fost „secundul” acestuia, având și rol de metodist. Cei doi au mai lucrat și la Poli Iași. 

Planurile lui Stoican, date peste cap

Sâmbătă, de la ora 12:30, Dinamo ar fi trebuit să dispute un amical în compania lui CS Blejoi, locul 5 în Seria 5 din Liga 3. Testul de verificare a fost anulat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

La Săftica a nins în sâmbătă dimineața, iar terenul era acoperit de un strat de zăpadă. A existat și varianta ca dinamoviștii să se deplaseze pe terenul prahovenilor, însă nici acolo gazonul nu se prezenta în condiții prea bune, astfel că amicalul a picat definitiv.

Roș-albii s-au repliat. Din informațiile Gazetei, Dinamo va disputa zilele următoare meciuri amicale în compania prim-divizionarelor CS Mioveni și Farul Constanța.

VIDEO Flavius Stoican și Florin Răducioiu au fost prezentați la Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.