Liga 1

Au luat decizia în privința lui Pelici » Ce se întâmplă cu antrenorul Mioveniului

Au luat decizia în privința lui Pelici » Ce se întâmplă cu antrenorul Mioveniului

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 09 ianuarie 2022

Conducerea lui CS Mioveni a decis să-i acorde credit în continuare antrenorului Alex Pelici, cu care s-a reușit promovarea, deși acesta a fost contestat pe finalul anului.

Revolta unor rezerve, spre finalul anului trecut, și o serie de rezultate modeste au adus în discuție poziția antrenorului Alex Pelici la CS Mioveni. Însă conducătorii au decis în unanimitate să-l păstreze în funcție. 

Motivația: „Cu dânsul am promovat, iar locul pe care suntem, 12, e logic având în vedere stadiul la care ne aflăm. Suntem o echipă mică, fără posibilități deosebite"

După 21 de etape, CS Mioveni este pe locul 12, cu 21 de puncte. Cu Pelici pe bancă, echipa are 5 victorii, 6 egaluri și 10 înfrângeri.

Transfer la CS Mioveni: a venit Albert Voinea

Clubul a făcut și cele dintâi mutări pe piața transferurilor. Primul sosit este „vârful" Albert Voinea, adus gratis din liga secundă, de la U Cluj. El a semnat pe un an și jumătate și se va bate cu Bogdan Rusu și cu Andrei Cristea pentru un loc în primul unsprezece. Argeșenii s-au despărțit, în schimb, de mijlocașul Costin Ciucureanu.

La  „indisponibili" se regăsește, în continuare, Ștefan Blănaru. 

„«Blană» a suferit o leziune complicată la un tendon de la gleznă și abia pe 3 ianuarie a scăpat de ghips. Mai durează o lună până-l vom vedea pe teren", a dezvăluit, pentru GSP.RO, managerul Daniel Barbu, aflat cu echipa în cantonamentul de la Mogoșoaia.

3 amicaleși-a programat Mioveniul în această perioadă: mâine cu FC Argeș, miercuri cu Dinamo, ambele la Mogoșoaia, și sâmbătă cu FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.