Liga 1

Un an pe bară! Continuă calvarul pentru Panţîru: „Ciudată accidentare”

Ionuţ Panţîru (25 de ani, fundaș stânga) mai are de așteptat până să revină în echipa FCSB-ului.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 ianuarie 2022

Ionuţ Panţîru (25 de ani, fundaș stânga) mai are de așteptat până să revină în echipa FCSB-ului.

Panțîru ar trebui să fie apt de joc spre finalul actualului campionat, în contextul în care Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat că fostul jucător de la Poli Iași se va pregăti cu echipa abia peste două luni.

Ionuț Panțîru de la FCSB, măcinat de accidentări

„Panţîru mai are cam două luni până va face antrenamente cu echipa. Mai poate juca, doar că a fost nevoie de încă o intervenţie chirurgicală, pentru că a avut o accidentare ciudată”, a declarat MM la Telekom Sport.

Ultimul meci jucat de Panțîru a avut loc pe 25 aprilie 2021. Atunci, apărătorul de bandă ieșea după 32 de minute de pe teren cu Sepsi OSK, în meciul de play-off câștigat de covăsneni cu 2-1. El a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului, care i-a pus cariera în pericol.

Jucătorul lui FCSB a mers în Italia pentru operație. La aproximativ 6 luni de la acel moment, Panțîru a avut nevoie de o altă intervenție chirurgicală.

Gigi Becali, despre Panțîru în aprilie 2021: „Trebuie să joace de-acum”

Problemele medicale ale lui Panțîru au venit în cel mai nepotrivit moment pentru acesta. Fundașul stânga s-a văzut nevoit să ia această pauză tocmai într-un moment în care câștigase aprecierea patronului Gigi Becali. Latifundiarul l-a scos pe Panțîru din echipă iarna trecută, când l-a cumpărat de la Astra pe Radunovic, și l-a mai folosit pe român rar, doar pe parcursul partidelor și în situații în care avea neapărat nevoie să-l aibă pe teren.

În aprilie anul trecut, fotbalistul achiziționat de la Poli Iași a intrat într-un joc cu FC Botoșani și a marcat, iar FCSB a câștigat cu 2-1, așa a devenit din nou important pentru Gigi. „Trebuie să joace de acum înainte, nici nu mai contează postul!”, anunța Becali. La o săptămână distanță, Panțîru a suferit accidentarea.

FCSB. Roș-albaștrii au avut parte de primul antrenament pe zăpadă din iarna aceasta

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.