Campionate

Edi Iordănescu, dorit în Anglia » Negocieri cu un club din Championship

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 ianuarie 2022

Plecat în noiembrie de la FCSB, Edi Iordănescu (41 de ani), ar putea ajunge în Anglia, în a doua ligă.

După ce a fost pe lista FRF și a negociat cu grecii de la Atromitos, Edi Iordănescu ar putea ajunge în Championship.

Edi Iordănescu, dorit în Anglia. Negocieri cu un club din Championship

Narcis Răducanu, un apropiat al antrenorului a dezvăluit că aceasta ar putea ajunge în Anglia, având discuții cu un club din Championship.

„Am vorbit cu el acum câteva zile. Așteaptă un nou angajament. A avut ceva discuții de principiu. Cred că nimic concret. Eu l-am impulsionat  și i-am zis « Hai nu te duce în zona arabă. Poate vrei să ajungi un antrenor cu recunoaștere europeană». De exemplu, m-aș bucura să ia calea lui Răzvan Lucescu și să se ia la luptă cu fotbalul european. Are tot ce-i trebuie. El a avut rezultate foarte bune.

Mi-a spus că are ceva discuții cu o echipă din Championship. Asta m-a bucurat foarte tare. E foarte greu să pătrunzi acolo, dar ar fi fenomenal dacă s-ar materializa o astfel de ofertă. E foarte greu să pătrunzi acolo”, a spus Narcis Răducan, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Ex-antrenorul de la FCSB a mai avut o singură experiență în străinătate: în 2016, la ȚSKA Sofia. De-a lungul carierei, a mai antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș. Pandurii, Astra, CFR Cluj și Gaz Metan.

Edi Iordănescu a recunoscut recent că este tentat de ideea preluării unei echipe din afara României. „Probabil că voi pune accent pe o plecare în exterior, asta mi-am dorit după ce am plecat de la CFR. Nu s-a materializat, dar acum dacă nu voi avea alte oferte, cu siguranță mă voi concentra pentru străinătate”, a spus antrenorul la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Edi Iordănescu a pregătit ultima dată vicecampioana României, FCSB, pentru 11 partide, 8 dintre acestea câștigate, două încheiate cu rezultate de egalitate, iar una pierdută.

VIDEO Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.