Nationala

Avertisment dinspre FRF, în toiul discuțiilor cu Boloni: „Trebuie să te asiguri de asta. Știi cu cine negociezi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 10 ianuarie 2022

Ladislau Boloni (68 de ani) este mai aproape ca oricând să revină la cârma echipei naționale a României. Negociază intens cu FRF pentru a reveni pe banca naționalei, la 21 de ani de la finalul primului mandat.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a explicat cum crede că ar trebui să arate contractul și sugerează că ar fi nevoie de o clauză de reziliere, pentru a nu se repeta episodul din precedentul mandat al lui Boloni.

Andrei Vochin, avertisment în mijlocul negocierilor cu Boloni: „Trebuie să te asiguri de asta”

„Din punct de vedere contractual, trebuie să te asiguri că nu se mai întâmplă o dată (n.r. - să plece înainte de finalul contractului). Lucrurile sunt foarte clare. Adică ştii cu cine ai de-a face, ce fel de om este și cum negociază”, a spus Vochin la TV Telekom Sport.

Boloni a mai avut un mandat la națională

Ladislau Boloni a mai antrenat echipa națională între iulie 2000 și iulie 2001. 

În acel mandat pe care l-a avut la națională, Boloni preluase echipa la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a pleca la Sporting Lisabona. Boloni a antrenat prima reprezentativă pentru 13 meciuri. Bilanțul? 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

CV Ladislau Boloni

  • Statut: liber de contract din mai 2021, când s-a despărțit de Panathinaikos
  • Vârstă: 68 ani
  • Vechime ca antrenor: 27 ani
  • Performanțe: titlu, Cupa, Supercupa Portugaliei (Sporting); titlu, 2X Supercupa Belgiei (Standard); Cupa Golfului (Al Jazeera)
  • A mai fost selecționerul României între iulie 2000 și iunie 2001
  • Nu a antrenat niciodată în Liga 1. A fost dorit recent de Sepsi, însă a refuzat propunerea

VIDEO Dezbaterea zilei: Este Boloni omul potrivit pentru echipa națională? » „Și-a tocit aura de antrenor învingător” vs. „Are toate argumentele”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.