Campionate

Galatasaray a adus antrenor pentru Moruțan și Cicâldău! A lucrat cu un nume IMENS

Domènec Torrent, fostul asistent al lui Guardiola la Barcelona, Bayern și Manchester City. Foto: Imago

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 11 ianuarie 2022

Moruțan și Cicâldău vor fi pregătiți de Domenec Torrent, fostul asistent al lui Guardiola la Barcelona, Bayern și Manchester City.

S-a rezolvat problema băncii tehnice la Galatasaray. Doar o zi a rămas vacant postul din care fusese demis Fatih Terim, în urma unei întâlniri cu președintele Burak Elmas. 

De pe lista cu foștii „lei" Okan Buruk și Bülent Korkmaz, Roger Schmidt, antrenorul de la PSV, plus Domènec Torrent, fostul asistent al lui Guardiola la Barcelona, Bayern și Manchester City a avut câștig de cauză. 

Ultima oară „principal” la Flamengo, în 2020, spaniolul de 56 de ani a ajuns la un acord cu „Cim-Bom-Bom".

Domenec Torrent, noul antrenor de la Galatasaray: „O personalitate puternică!”

Am decis că Domenec Torrent este persoana cea mai potrivită. O personalitate puternică, un trecut de succes. Planurile nu s-au schimbat, putem lua diferite decizii la club în ceea ce privește persoana care le va implementa. 

Nu cred de cuviință să facem o conferință de presă despre motivul alegerii, ci este necesar să ne uităm la beneficiul acesteia pentru Galatasaray", a spus președintele Burak Elmas. 

În decembrie 2017, Terim a semnat a patra oară cu Galata și a rezistat patru ani: „E cel mai rău sezon din cariera mea".  

Nu înțeleg ce ni se întâmplă. Nu putem marca, în timp ce adversarii înscriu la prima lor ocazie. Nu pricep de ce nu putem câștiga. Fanii nu merită asemenea rezultate. - Alex Cicâldău, mijlocaș Galatasaray

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.