Campionate

Kroos l-a trollat pe Xavi înainte de Barca - Real » Declarația a ajuns virală

Toni Kroos (32 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a stârnit rumoare pe Twitter înaintea meciului cu Barcelona din SuperCupa Spaniei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 ianuarie 2022

Toni Kroos (32 de ani), mijlocașul lui Real Madrid, a stârnit rumoare pe Twitter înaintea meciului cu Barcelona din Supercupa Spaniei.

  • Barcelona și Real Madrid se înfruntă miercuri, de la ora 21:00, în semifinalele SuperCupei Spaniei. Meciul care va fi liveTEXT pe GSP.ro se joacă la Riyadh.

Întrebat despre cum s-a schimbat Barcelona cu Xavi antrenor, mijlocașul neamț a oferit un răspuns surprinzător la conferința de presă premergătoare:

„Nu pot să spun exact ce a schimbat Javi la Barcelona, pentru că nu mă uit la meciurile lor. Am lucruri mai bune de făcut”.

Mai mult, Kroos l-a înțepat pe tehnicianul rivalei. Acesta i-a pronunțat greșit numele, „Javi”, în loc de „Xavi”.

Modric rămâne la Real Madrid

Luka Modric (36 de ani) va rămâne încă un sezon la Real Madrid. Contractul croatului se încheie la finalul actualei stagiuni.

„Luka Modric nu a semnat încă reînnoirea contractului, dar practic are un contract pe viață cu Real Madrid”, a declarat recent Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor.

Conform renumitului ziarist italian Fabrizio Romano, este o chestiune de timp până când Modric va semna prelungirea pe încă un sezon a înțelegerii cu Real Madrid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.