Liga 1

A fost cu naționala la Tokyo, apoi a trăit clipe grele în Liga 1: „Ne împrumutam între noi în vestiar. Eu mi-am vândut mașina”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 ianuarie 2022

Ronaldo Deaconu (24 de ani) scapă de situația complicată de la Mediaș. Mijlocașul va deveni liber de contract la finalul lunii ianuarie și a mărturisit cum a făcut față celor 5 luni în care nu a încasat salariul.

Ronaldo Deaconu susține că are mai multe oferte din străinătate și că este tentat să meargă în Bundesliga, la ultima clasată Greuther Furth, echipă ca și retrogradată în al doilea eșalon. 

Până atunci, Deaconu, fotbalist care a făcut parte din lotul României de la Jocurile Olimpice, va mai petrece câteva zile în cantonament, alături de Gaz Metan, echipă care trece prin transformări importante. 

Ronaldo Deaconu, despre problemele financiare de la Mediaș: „Eu mi-am vândut mașina”

„Cinci luni nu am fost plătiți, acum am primit un salariu din partea Primăriei. Așa ne-a fost tot anul trecut, a fost greu. Eu mi-am vândut mașina în decembrie, ca să fiu sincer, pentru niște rate și un credit. Am făcut o investiție în Brașov, să rămân cu ceva după fotbal, și a trebuit să fac asta.

Ne mai împrumutam unii pe alții în vestiar. Le-am zis că sunt mândru de ei. Noroc că aveam două mese de la club... Domnul președinte (n.r. Valentin Iordănescu) face eforturi mare și sigur echipa va termina sezonul”, a spus Ronaldo Deaconu, la „Digi Sport Special”.

La finalul lunii voi rămâne liber de contract. Am un acord de tranzacție cu clubul, din momentul în care am renunțat la memoriu. Nu aveau bani să îmi dea restanțele. Nu mi se părea normal să iau banii înaintea băieților, mai ales că eu eram unul dintre căpitani. Ce exemplu dădeam?
- Ronaldo Deaconu

14 goluriși 22 de pase de gol are Deaconu la Gaz Metan, în 59 de meciuri

VIDEO FCSB, antrenament pe zăpadă sub comanda lui Toni Petrea

>

Citește și alte știri de actualitate din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.