Tenis

Vrea despăgubiri de la Federația Australiană: „Sunt în stare de șoc! Parcă era un interogatoriu: «Dezbracă-te, îmbracă-te»”

Voracova, în detenția din Australia / foto: IMAGO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 ianuarie 2022

Renata Voracova (38 de ani, 81 WTA la dublu) a anunțat marți că va cere despăgubiri financiare din partea Federației Australiene de Tenis.

Renata Voracova: „Dacă nu-mi dau banii, ne vedem la tribunal”

„Numai biletul de avion m-a costat 2.500 de euro, iar antrenorul meu a călătorit cu mine, apoi mai este tot acel timp petrecut acolo, hotelurile plătite, antrenamentul pentru Australian Open şi potenţiala recompensă. Sper ca Federaţia Australiană de Tenis va fi de acord şi nu va trebui să iniţiem proceduri legale. Suma pe care o voi cere nu e modestă.

Nici nu mă mai gândesc la tenis acum, încă sunt în stare de şoc, încă nu am digerat situaţia prin care am trecut. Sunt epuizată, nici nu mai vreau să mă gândesc la ceea ce a fost în Australia, la Melbourne. Nici în cele mai negre vise nu mi-aş fi imaginat aşa ceva, a fost mult prea mult. Parcă mă uitam la un film... un lung interogatoriu cu ordine de genul: «Dezbracă-te, îmbracă-te»”, a spus sportiva din Cehia pentru cotidianul Denik.

Conform The Age, Renata Voracova a intrat în Melbourne cu o scutire asemănătoare celei primite de Novak Djokovic, prin care încerca să ateste că a fost infectată cu COVID-19. Acceptată inițial în Australia, Voracova a stat câteva zile la Melbourne, ba chiar a și disputat un meci de dublu.

Totuși, izbucnirea „scandalului Novak Djokovic” a afectat-o în mod direct. Ea a fost înștiințată că trebuie să-și facă bagaleje și n-a opus rezistență, spre deosebire de Nole.

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.