Liga 1

Răducioiu începe treaba la Dinamo » Ce le-a promis jucătorilor

Florin Răducioiu // FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 January 2022

Bulgarul Plamen Iliev nu e singurul jucător de la Dinamo care a acuzat un șoc după revolta suporterilor. Dar Florin Răducioiu, noul director sportiv al „câinilor”, promite să rezolve probleme.

Din informațiile GSP, mai sunt și alte nume de jucători, în frunte cu Sorescu, care vor să plece, nedorind să mai fie ținta atacurilor celor din tribună.

Noul manager sportiv al „câinilor”, Florin Răducioiu, a aflat chiar din dezvăluirile fotbaliștilor despre cum au stat exact lucrurile, mai ales în timpul confruntării de pe autostradă, și s-a arătat șocat de faptul că așa ceva a fost posibil.

 „Vă promit că, atât timp cât voi fi aici, asemenea lucruri nu se vor mai întâmpla”, le-a zis fostul mare atacant jucătorilor lui Dinamo. 

Sorescu nu trece incidentele de la Dinamo

Un alt fotbalist important, care nu e dispus să accepte scenele de după înfrângerea cu Mioveni, e Sorescu. El a fost dezbrăcat de tricou de fani, care apoi l-au aruncat pe jos. 

„Am venit la Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, nu mă așteptam de la el. A pus și tata în balanță lucrurile: «Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să își bată joc de copilul meu!» Are și el o limită. Acolo a fost momentul critic, la Mioveni s-a terminat absolut totul. Pentru mine a fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi, cred că am dormit o oră și un pic", a declarat Sorescu la ProTV.

VIDEO De ce urăște Andrei Ivan pe Dinamo: „N-o suport! Am fost în probe și mi-au zis că nu-s bun! Acum îi taxez peste tot! Karma”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.