Campionate

Emoționant! Desemnat omul meciului, chiar la prima apariție în Cupa Africii pe Națiuni, a izbucnit în plâns

Mohamed Kamara / Captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 ianuarie 2022

Sierra Leone a încurcat-o pe Algeria, 0-0, în prima mare surpriză de la Cupa Africii pe Națiuni. Algerienii au ratat pe bandă rulantă, însă goalkeeper-ul sierraleonez, Mohamed Kamara, a fost eroul echipei sale, având nu mai puțin de șapte parade salvatoare.

Portarul de 22 de ani al selecționatei din Sierra Leone i-a exasperat pe algerieni cu intervențiile sale. Mohamed Kamara, legitimat la East End Lions, s-a transformat într-un „zid” și a securizat poarta naționalei sale, care a obținut un punct total nesperat.

La finalul partidei, Kamara a fost desemnat cel mai bun om al meciului, chiar la prima apariție a carierei în cea mai prestigioasă competiție de pe continentul african. Goalkeeper-ul a izbucnit în lacrimi, oferind deja unul dintre momentele emoționante ale competiției.

Sierra Leone a încurcat Algeria, în prima surpriză de la Cupa Africii pe Națiuni

Algeria lui Mahrez, deținătoarea trofeului, s-a împiedicat în fața micuței Sierra Leone: 0-0.

Portarul selecționatei din Sierra Leone i-a exasperat pe algerieni cu intervențiile sale. Mohamed Kamara, legitimat la East End Lions, a avut o prestație excepțională!

Deținătoarea trofeului, numărul 29 în topul FIFA, a fost împiedicată de naționala de pe locul 108! La Douala, nici Riyad Mahrez, nici coechipierii săi nu au putut fisura „zidul” din poarta adversă.

Tânărul Mohamed Kamara, goalkeeperul unui club din Sierra Leone, East End Lions, a rezistat în repriza a doua asaltului „vulpilor” de la Manchester City, Lyon, Galatasaray, Gladbach și Villarreal. A apărat tot, până la capăt.

Cupa Africii. Faza grupelor, etapa 1

  • GRUPA C: Comore - Gabon 0-1
  • GRUPA D: Nigeria - Egipt 1-0.
  • GRUPA E Algeria - Sierra - Leone 0-0

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.