Tenis

Jurnalistul care i-a luat interviu lui Djokovic, prima reacție după ce sârbul a dezvăluit că s-a prezentat pozitiv la eveniment: „Am fost în siguranță”

Novak Djokovic la ședința foto din cadrul interviului pentru L'Equipe

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 ianuarie 2022

Franck Ramella, jurnalistul L'Equipe care i-a luat interviu lui Novak Djokovic la sfârșitul anului trecut, a reacționat după ce sârbul a dezvăluit că a participat la eveniment infectat cu Covid -19.

La puțin timp după declarațiile lui Nole, Franck Ramella, cel care i-a luat interviul, a vorbit despre cele întâmplate la acel moment.

Franck Ramella: „Am fost în siguranță, stăteam la distanță de aproape un metru unul față de celălalt”

„Timp de 33 de minute, așa cum arată timer-ul de pe camera de filmat, Djokovic a răspuns întrebărilor noastre cu încredere. Am fost în siguranță, stăteam la distanță de aproape un metru unul față de celălalt, despărțiți de o masă dreptunghiulară. 

Când Etienne (n.r. - cameramanul) i-a cerut în timpul interviului să își dea masca jos pentru cinci minute, pentru niște cadre, Djokovic a refuzat. 

Apoi a avut loc ședința foto. Evident, campionul sârb și-a dat jos masca. Nu am vrut să îl fotografiem cu fața pe jumătate acoperită. A urmat instrucțiunile lui Etienne, care purta mască. A ținut trofeul în mână, a pozat în diferite poziții, zâmbind pentru a arăta că a câștigat. A și urlat la un moment dat, pentru a fi mai credibil”, a declarat Ramella potrivit CNN.

Interviu cu restricții pentru jurnalist

Potrivit celor de la Marca, pentru ca interviul cu Nole să se desfășoare, Ramella a fost instruit să nu pună nicio întrebare legată de vaccinare sau de intențiile sârbului cu privire la Australian Open în timpul interviului de jumătate de oră.

Pe 18 decembrie, la centrul de tenis din Belgrad, aveam un interviu și o ședință foto pentru L'Equipe, programate de multă vreme. Mi-am anulat toate evenimentele, mai puțin acel interviu. M-am simțit obligat să fac acel interviu deoarece nu am vrut să-l dezamăgesc pe jurnalist. 

Dar am păstrat distanța și am purtat mască, cu excepția momentului în care mi-au fost făcute poze. Când am ajuns acasă, după interviu, m-am izolat pentru perioada necesară. Gândindu-mă la ce am făcut, consider că a fost o greșeală și sunt de acord că trebuia să reprogramez interviul.

- Novak Djokovic

Citește alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.