Nationala

Adrian Mutu îşi pregătește terenul pentru națională. Pe cine vrea consilier: „A vrut să ne întâlnim. Îl ajut cu plăcere”

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 ianuarie 2022

Cornel Dinu (73 de ani) admite că Adrian Mutu (43 de ani) dorește să beneficieze de expertiza lui, în eventualitatea în care va deveni selecționerul României. 

Alegerea noului selecționer continuă să dea bătăi de cap Federației. Negocierile cu Ladislau Boloni par să se fi împotmolit, dar Răzvan Burleanu dă asigurări că postul va fi ocupat până la startul Ligii 1, pe 21 ianuarie

Adrian Mutu, liber de contract în acest moment, este într-o poziție favorabilă și își pregătește deja terenul. 

Cornel Dinu, sfătuitorul lui Adrian Mutu

Dacă ar ajunge selecționer, Adrian Mutu ar dori să apeleze la doi dintre antrenorii care i-au marcat cariera, la Cornel Dinu și la Cesare Prandelli (64 de ani). Informația a fost enunțată de jurnalistul Decebal Rădulescu, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”, apoi confirmată de „Procuror”.

„Nu știu dacă e vorba de consilier sau despre o consiliere. Sunt niște discuții, probabil, care au loc pe la FRF, pe la Mutu. Eu am în continuare o amiciție incontestabilă cu Mutu. A fost jucătorul care a venit în 1998, apoi, când a intrat în concepția tactică a echipei, a devenit un om important.

El a jucat o perioadă scurtă la Dinamo, am rămas în relații bune. Am avut o discuție cu el din acest punct de vedere, că s-ar putea să preia naționala și ar vrea să se întâlnească cu mine. I-am spus că orice sfat i-l ofer cu plăcere. Din ce funcție, nu am discutat.

Mă vedeți pe mine într-o funcție oficială cu impostorii ăștia de la Federație? Ah, dacă Adi mă întreabă ce părere am, sfatul meu i-l voi da cu cea mai mare plăcere”, a spus Cornel Dinu, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Adrian Mutu, declarație curajoasă la GSP Live: „Se poate face o echipă națională foarte bună cu ce avem acum!”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.