Tenis

Djokovic, tot mai antipatic în vestiar: „Mereu găsește o cale pe lângă reguli. E dificil pentru noi, restul jucătorilor, să acceptăm”

Portughezul Joao Sousa (32 de ani, 140 ATP) consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost egoist în tentativa lui de a participa la Australian Open 2022.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 ianuarie 2022

Portughezul Joao Sousa (32 de ani, 140 ATP) consideră că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) a fost egoist în tentativa lui de a participa la Australian Open 2022.

  • CONTEXT: Audierea lui Novak Djokovic (34 de ani), care a avut loc luni, s-a încheiat favorabil pentru sârb: judecătorul a întors decizia prin care acestuia i-a fost anulată viza și a dictat eliberarea sa din detenție!
  • Sârbul poate participa la Australian Open, turneu pe care l-a câștigat pe 9 ori.
  • Alex Hawke, ministrul pentru Imigrare din Australia, poate interveni oricând pentru a anula viza sârbului încă o dată, dar pentru moment nu a fost luată nicio decizie

Joao Sousa, fost număr 28 în clasamentul ATP, va participa în calificările de la Australian Open, avându-l adversar în primul tur pe moldoveanul Radu Albot. Portughezul a fost întrebat despre situația lui Novak Djokovic și a oferit un răspuns franc.

Joao Sousa: „Este egoist să gândești ca Djokovic”

„Respect faptul că luptă pentru convingerile lui și pot emmpatiza cu el în legătură cu tratamentul primit în Australia. Dar e singurul jucător nevaccinat de la Australian Open. E dificil pentru noi, restul, să acceptăm asta

Mulţi jucători, nu a fost cazul meu, nu au vrut să se vaccineze. Dar au fost forţaţi, pentru a putea evolua la turnee. Djokovic găsește mereu o portiță pe lângă reguli. Cred că este extrem de egoist să gândeşti aşa”, a spus Joao Sousa, potrivit Eurosport

Joao Sousa

Djokovic nu e în grațiile colegilor

Novak Djokovic s-a antrenat marți pe arena Rod Laver, în fața porților închise și în condiții unice de securitate. Înaintea ședinței de pregătire a avut loc un episod stânjenitor pentru liderul mondial.

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din aria tenisului, a povestit un episod petrecut astăzi, la Melbourne: „Djokovic a trecut prin sala de forță înaintea antrenamentului. Toată lumea din încăpere a amuțit, toți se holbau. Destul de inconfortabil”.

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.