Liga 1

Săndoi, iritat după amicalul pierdut la scor de Chindia: „Sunt nemulțumit”

+11 Foto
Chindia a pierdut al doilea amical din această iarnă, 0-3 cu Paksi. Emil Săndoi, antrenorul dâmbovițenilor, a tras concluziile la finalul jocului.

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  Wednesday, 12 January 2022

Chindia a pierdut al doilea amical din această iarnă, 0-3 cu Paksi. Emil Săndoi, antrenorul dâmbovițenilor, a tras concluziile la finalul jocului.

  • Reporterul GSP Vlad Nedelea și cameramanul Cristi Roșu se află în Turcia și transmit zilnic cele mai noi informații din cantonamentele echipelor românești.

Sunt puțin nemulțumit de atitudinea unora dintre jucătorii noștri, dar și de rezultat. Și rezultatele contează, chiar dacă sunt meciuri amicale. Poate că e mai bine așa însă, să pierdem acum.

>

Avem mulți jucători tineri. Am spus mereu că n-avem un lot stufos. Câștigul de azi e că nu ne-am accidentat. Sper ca și după jocul de vineri, ultimul nostru amical, cu Liberec, să spun același lucru. Ne așteaptă un debut de campionat foarte greu. Ar fi frumos să câștigi și în amicale, și în campionat. E important să legi rezultatele pozitive. 

Nu facem un capăt de țară după acest eșec, am folosit două echipe diferite azi. În prima repriză am suferit în unele momente, am și făcut unele greșeli individuale, la fel și pe final. Mai avem vreo 10 zile în care putem corecta problemele”, a declarat Săndoi.

Formația din Ungaria a fost învinsă ușor în urmă cu 3 zile de CSU Craiova, 2-5.

Tiberiu Căpușă a vorbit despre partida din Turcia, Paks - Chindia 3-0

>

La un pas de bătaie

Prima repriză a fost presărată cu multe momente tensionate și spre finalul ei chiar cu un meleu în care au fost implicați aproape toți cei 22 de jucători. O intrare dură a unui jucător de la Chindia a aprins nervii adversarilor, așa că a fost nevoie de câteva zeci de secunde pentru ca fotbaliștii să se calmeze și meciul să continue.

Ultimul test al Chindiei este vineri, 14 ianuarie, când românii vor întâlni pe Slovan Liberec (locul 9 în Cehia).

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.