Liga 1

UTA a transferat un canadian și un nigerian: „Pot să pună umărul la ascensiunea clubului”

UTA i-a transferat astăzi pe canadianul Easton Ongaru (atacant, 23 de ani) și pe nigerianul Philip Otele (extremă, 22 de ani).

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 12 January 2022

UTA i-a transferat astăzi pe canadianul Easton Ongaru (atacant, 23 de ani) și pe nigerianul Philip Otele (extremă, 22 de ani).

UTA s-a despărțit de oameni importanți din ofensivă, printre ei numărându-se și experimentații Ioan Hora și Liviu Antal. Laszlo Balint s-a orientat către piața de afară pentru a-i înlocui.

Easton Ongaro, prezentat la UTA

Easton Ongaro este un vârf puternic, de 1.98 metri, cu dublă cetățenie, canadiană și italiană. 

Ultima oară a evoluat pentru FC Edmonton, în Canada. A avut o singură aventură în Europa până în acest moment, în Danemarca, la Vendyssel FF. Cota lui de piață, potrivit transfermarkt, este 200.000 de euro.

Easton Ongaro, alături de impresarul Bogdan Apostu (stânga) și de antrenorul Laszlo Balint

Cine e Philip Otele, noul fotbalist al celor de la UTA 

Philip Otele este un fotbalist nigerian rapid, care poate evolua în orice poziție din atac, extremă sau vârf împins. Și-a început cariera în Anglia, la Teesside Univeristy, apoi a prins un transfer în Lituania, la Kauno Zalgiris. Conform transfermarkt, cota lui Otele este 300.000 de euro.

Am prezentat doi jucători de atac, importanți, de viitor. Este vorba despre oameni de 22, 23 de ani. Pot să pună umărul la tot ceea ce înseamnă ascensiunea clubului UTA în următorii ani.
- Bogdan Apostu

>

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.