Liga 1

Dinamo a refuzat prima ofertă pentru Sorescu » Urmează o nouă rundă de negocieri

Deian Sorescu / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 ianuarie 2022

Deian Sorescu (24 de ani) e din nou pe radarul unui club din Polonia. Rakow Czestochowa, locul 3 din prima ligă, e cu ochii pe fotbalistul celor de la Dinamo, iar oficialii dinamoviști ar fi declinat o primă ofertă.

Intrat într-un impas sportiv la Dinamo, Deian Sorescu ar putea prinde un transfer nesperat în această iarnă. Conform site-ului wezlo.com, fotbalistul s-ar afla în discuții cu cei de la Rakow Czestochowa, formație aflată pe podium în Polonia.

Jurnaliștii polonezi scriu că oficialii lui Rakow s-au interesat de Sorescu, ba chiar ar fi înaintat o ofertă concretă pe adresa „câinilor”. Se pare că oficialii din Ștefan cel Mare ar fi refuzat prima propunere, însă cele două părți ar putea ajunge până la urmă la un consens.

Recent, avocatul sportiv ce l-a reprezentat pe Sorescu până de curând, Cristian Cernodolea, a dezvăluit în presa din Polonia că mijlocașul este dorit de mai multe echipe și ar putea face pasul iarna aceasta spre un campionat mai puternic.

8 goluriîn 20 de meciuri a adunat Sorescu în această ediție

Sorescu, dorit în Polonia și vara trecută

Sorescu a mai fost în atenția unui club din Polonia în vară, când Legia s-a aflat în tratative avansate cu Dinamo pentru achiziționarea fotbalistului. 

Într-o perioadă în care evoluțiile lui Deian Sorescu erau foarte bune, polonezii au înaintat o ofertă concretă pe adresa roș-albilor, în valoare de 700.000 de euro „Câinii” au refuzat propunerea respectivă, iar din acel moment a început și declinul sportiv al fotbalistului.

1,9 milioane de euroeste cota actualizată a lui Deian pe transfermarkt, cu o sută de mii de euro mai mult decât în septembrie 2021

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.