Campionate

Răzvan Lucescu a oferit imaginea zilei în Grecia: pus la pământ de propriul jucător!

Răzvan Lucescu, doborât de Leo Jaba. Cei doi au sărbătorit golul întinși pe gazon

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 13 ianuarie 2022

Atacantul brazilian Leo Jaba, readus la PAOK de Răzvan Lucescu (52 de ani), a sărit să-l îmbrățișeze pe antrenor după golul marcat la 2-0 în restanța cu Panaitolikos și au căzut împreună pe gazon. 

Leo Jaba s-a transferat la PAOK în vara lui 2018, cumpărat de Ivan Savvidis cu 3,5 milioane de euro, de la Ahmat Groznîi, adus la insistența lui Răzvan Lucescu. Încă de la primul său sezon, a fost important, cucerind eventul campionat-cupă cu alb-negrii. A avut 7 goluri și 11 pase decisive în toate competițiile. După plecarea antrenorului la Al-Hilal, extrema braziliană s-a accidentat, n-a mai prins echipa și a fost împrumutat la Vasco da Gama.

Leo Jaba, primul meci și primul gol după revenirea la PAOK

Răzvan nu l-a uitat și l-a readus la Salonic. I-a oferit șansa renașterii în carieră. Miercuri seară, în restanța cu Panaitolikos (2-0), meci în care Alex Mitriță a jucat 77 de minute, Jabá a fost folosit spre final, o jumătate de repriză. Și a înscris pentru 2-0, în prelungiri.

După gol, sud-americanul s-a dus la marginea terenului. Îl căuta pe Lucescu. A sărit pe antrenor, căzând amândoi la pământ. O bucurie ca între jucători. Cei doi au rămas îmbrățișați câteva secunde în iarbă.

Răzvan Lucescu l-a sărutat ca un părinte pe Leo Jaba

Eliberat, Răzvan s-a ridicat, s-a scuturat, și-a îndreptat spatele și l-a pupat pe cap, cum face un părinte cu băiatul său. Tehnicianul are 52 de ani. Atacantul, 23.

3este locul ocupat de PAOK după 16 etape, cu 31 de puncte, doar două în spatele lui AEK, aflată pe poziția secundă

VIDEO Attila Hadnagy, despre Răzvan Lucescu: „A fost cel mai bun antrenor pe care l-am avut”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.