Campionate

Eroul James! Concluzia medicilor: columbianul i-a salvat viața lui Coulibaly

James Rodriguez i-a salvat viața lui Coulibaly!// FOTO-Twitter

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 13 January 2022

James Rodriguez (30 de ani) a realizat că adversarul a suferit un atac cardiac și i-a poziționat capul în așa fel încât să poată respira normal.

Malianul Ousmane Coulibaly, 32 de ani, fundașul dreapta al lui Al-Wakrah, a leșinat în poartă, suferind un atac cardiac, în timpul meciului cu Al-Rayyan, pe 9 ianuarie, în campionatul qatarian.

Gestul vital al lui James Rodriguez

Înainte ca medicii să ajungă lângă el, James Rodriguez i-a dat primul ajutor. Columbianul lui Al-Rayyan i-a poziționat capul astfel încât adversarul să poată respira normal. Ceea ce, într-un final, a fost vital.

Ceea ce a făcut James i-a salvat viața jucătorului african, le-au spus medicii care l-au operat pe Coulibaly reporterilor de la beIN Sports. Malianul și-a revenit la spital, fiind operat de urgență la inimă.

Eroul James!// Foto: IMAGO / Xinhua

James Rodriguez, 11 ani în Europa

Și coechipierii, și fotbalștii lui Al-Wakrah îl consideră pe Rodriguez „un erou”. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani, căpitanul naționalei Columbiei, s-a transferat în Qatar după mai mult de un deceniu în Europa, la Porto, Monaco, Real, Bayern și Everton.

Jucătorii au fost speriați 

Coulibaly, 32 de ani, ar suferi de miocardită, inflamația mușchiului inimii, care reduce capacitatea cordului de a pompa sângele și provoacă tulburări de ritm. Exact ceea ce i se putea întâmpla lui Ousmane. El a fost salvat. 

Directorul clubului din Qatar a dezvăluit presei locale că jucătorii au fost speriați și că au apărut chiar întrebări legate de vaccinul anti-COVID. Coechipierii erau curioși dacă malianul își făcuse cea de-a treia doză.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.