Campionate

Bonucci a sărit la bătaie, la finalul Supercupei: „Cum să sărbătorești golul în fața mea? Te ucid!” » Imaginile șocante care nu s-au văzut la TV

Bonucci

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 13 ianuarie 2022

Leonardo Bonucci (34 de ani), doar rezervă miercuri, s-a repezit la Cristiano Mozzillo, secretarul clubului nerazzurro, care a celebrat în fața torinezilor golul victoriei lui Inter în Supercupa cu Juventus (2-1), marcat de Alexis Sanchez în minutul 120+1.

Fundașul bianconero n-a suportat să vadă un oficial interist bucurându-se zgomotos în prelungirile prelungirilor, când Alexis Sanchez a înscris golul victoriei nerazzurre în Supercupă.

VIDEO. Bonucci a sărit la bătaie, la finalul Supercupei!

>

Bonucci: „Nu sărbători chiar în fața mea, ce naiba faci?”

Aflat pe banca de rezerve, campionul european al lui Juventus s-a repezit la secretarul clubului nerazzurro, bruscându-l la marginea terenului.

„Nu sărbători chiar în fața mea, ce naiba faci? Te ucid!”, a urlat Bonucci la Cristiano Mozzillo. „Ce faci tu?”, l-a întrebat cel atacat, încercând să-l împingă de lângă el.

Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat

Cotidianul Il Tempo susține că observatorul federal nu a ratat acel incident. Și Bonucci riscă să fie chemat la Comisia de Disciplină și chiar suspendat.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.