Nationala

Boloni, prima reacție! » GSP s-a deplasat la Târgu Mureș și a discutat față în față cu Loți: „Pot spune ceva acum și peste 20 de metri să «explodeze» totul”

+7 Foto
Ladislau Boloni, în Târgu Mureș // foto: GSP

Articol de Viorel Tudorache  —  joi, 13 ianuarie 2022

Ladislau Boloni (68 de ani) a discutat cu Gazeta despre negocierile cu FRF pentru preluarea postului de selecționer. Experimentatul antrenor a lăsat de înțeles, într-o discuție cu reporterul GSP deplasat la Târgu Mureș, că tratativele încă sunt de actualitate, că nu a oferit un răspuns concret și că în următoarele zile va lămuri situația. 

După câteva runde de negocieri cu oficialii FRF, Ladislau Boloni s-a retras la Târgu Mureș, unde a participat astăzi la înmormântarea lui Janos Czako, fostul fundaș stânga al marii echipe ASA Târgu Mureș din anii '70-'80.

Antrenorul curtat de FRF s-a declarat profund afectat de pierderea fostului săi coleg și antrenor: „Simt o mare durere în suflet. Janos mi-a fost coechipier și antrenor, un adevărat domn”.

Ladislau Boloni, despre negocierile cu FRF: „În 4-5 zile voi explica totul” 

După slujbă, Boloni a vorbit cu reporterul GSP deplasat la Târgu Mureș despre tratativele cu FRF. 

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să «explodeze» totul. Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis experimentatul antrenor.

Întrebat dacă ignoră apelurile federalilor de câteva zile, Boloni a declarat că „e adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arăt câte apeluri am?”

Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul. 

- Ladislau Boloni

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a transmis că vrea ca prima reprezentativă să aibă selecționer până la restartul Ligii 1, programat pe 21 ianuarie.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.