Liga 1

FCSB, un singur amical înaintea începerii campionatului » Adversar de Liga 1 pentru roș-albaștri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 ianuarie 2022

Aflată în plină pregătire fizică la baza din Berceni, FCSB a anunțat că va susține un singur amical înaintea reluării Ligii 1. Ca adversară o va avea pe CS Mioveni, formație aflată și ea în pregătire în România.

După ce a ales să rămână în țară pentru pregătirea de iarnă, FCSB a ales să aibă un singur meci de verificare înaintea derby-ului care poate decide titlul cu CFR din prima etapă, cel de sâmbătă împotriva argeșenilor.

„FCSB va disputa sâmbătă, începând cu ora 12:00, o partidă amicală în compania celor de la CS Mioveni. Jocul se va desfășura fără spectatori, în incinta Centrului Național de Fotbal Buftea și va fi transmis în direct pe canalul de YouTube FCSB TV”, se anunță într-un comunicat al roș-albaștrilor.

Toni Petrea: „Am considerat că un meci este suficient”

Toni Petrea, antrenorul vicecampioanei, a explicat alegerea echipei sale de a desfășura un singur amical în această perioadă.

„Avem doar un singur joc de pregătire (n.r. - cu CS Mioveni), ținând cont de faptul că perioada de pregătire e foarte scurtă și oricum nu am putut face tot ce mi-aș fi dorit. Am considerat că un meci este suficient, contează și nivelul fizic la care vor fi jucătorii. Am încercat să ne punem la punct fizic până la începerea campionatului. 

Cred că avem un lot echilibrat, jucători care oricând pot face parte din primul «11», nu avem anumite posturi deficitare. Îmi doresc doar să avem jucătorii sănătoși, să nu se accidenteze, să se poată pregăti și să joace foarte bine”, a declarat Toni Petrea.

Vom vedea ce va fi, mă gândeam înainte de această perioadă că poate am greșit că nu am reușit să plecăm în străinătate, dar uitându-mă la vremea din Antalya, cu furtuni și ploi, cred că am fost foarte inspirați că am rămas acasă
- Toni Petrea, antrenor FCSB

VIDEO Toni Petrea, despre cantonamentul celor de la FCSB

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.