Tenis

Novak Djokovic a părăsit rapid antrenamentul, după ce a citit un mesaj pe telefon!

Novak Djokovic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 ianuarie 2022

Novak Djokovic (34 de ani), liderul mondial din ATP), a avut un comportament ciudat la ultimul antrenament efectuat la Melbourne, când a decis să încheie ședința de pregătire prematur.

Liber să se antreneze de luni, când a câștigat procesul împotriva statului australian, Nole nu este sigur încă că va putea participa la Australian Open, deoarece Alex Hawke, ministrul Imigrării din Australia, încă n-a decis în privința expulzării sârbului din țară.

În acest context, Djokovic a alimentat situația sa încordată, la antrenamentul de joi. Potrivit celor de la tennisworld, deși a rezervat terenul pentru un antrenament de două ore, sârbul a întrerupt sesiunea după doar 30 de minute.

Acest lucru a venit după ce preparatorul său fizic, Marco Panichi, i-ar fi arătat ceva pe telefon. Imediat, Nole a început să-și strângă bagajele și să părăsească terenul. 

Djokovic și-a aflat adversarul la Australian Open

În lipsa unui verdict clar din partea ministrului imigrării, Alex Hawke, Nole a luat parte la tragerea la sorți. Sârbul, de nouă ori campion la Melbourne, beneficiază de un culoar favorabil. În primul tur, îl va întâlni pe compatriotul Miomir Kecmanović (22 de ani, 78 ATP). 

Djokovic ar putea da peste americanul Tommy Paul (24 de ani, 41 ATP) în turul secund, un alt adversar facil pentru liderul mondial. Lorenzo Sonego ar putea fi adversarul lui Nole din turul III, în timp ce Cristian Garin îl așteaptă în faza optimilor de finală.

Acesta se află pe aceeași parte de tablou cu Rafael Nadal și Alexander Zverev, pe care i-ar putea întâlni în semifinale, respectiv sferturi. Departe de forma ideală, ibericul nu reprezintă un pericol pentru marele campion sârb, în timp ce Zverev a fost învins de fiecare dată de Djokovic în turneele de Mare Șlem.

Citește alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.