Liga 1

Nicolo Napoli, mesaj pe cale oficială după revenirea la FCU Craiova: „Asta trebuie să facă suporterii”

Nicolo Napoli (59 de ani) a avut un prim mesaj pentru fanii lui FCU Craiova, la startul celui de-al 8-lea mandat în Bănie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 13 ianuarie 2022

Nicolo Napoli (59 de ani) a avut un prim mesaj pentru fanii lui FCU Craiova, la startul celui de-al 8-lea mandat în Bănie. 

Nicolo Napoli a fost prezentat marți la FCU Craiova. Primul interviu de la revenire l-a oferit pentru GSP.ro, iar astăzi le-a transmis fanilor un mesaj și prin intermediul contului oficial de Facebook al echipei. 

Napoli începe mandatul la FCU Craiova pe locul 14, cu doar 19 puncte obținute în 21 de runde.

VIDEO Nicolo Napoli, declarații după revenirea la FCU Craiova: „Sunt convins că ne putem salva”

„Suntem bine. Am fost mult timp aici, acum încercăm împreună, societatea, staff-ul, jucătorii, suporterii, să salvăm echipa de la retrogradare.

Am găsit mulți fotbaliști care au jucat cu mine și în urmă cu doi-trei ani. Ne știm de mult timp, de când eram în Liga 4. Vreau ca echipa să joace bine, să dea 100% pe teren, apoi rezultatele vor veni.

Sunt convins că se poate salva echipa cu acești jucători. Se pregătesc foarte bine, lucrăm bine. Acum avem ultimele zile de cantonament, apoi mergem puțin acasă.

Astăzi am făcut un antrenament mic pentru câteva tipologii de joc. Avem și un meci cu Șelimbăr, o echipă foarte bună pentru a aduna meciuri în picioare. Avem puțin timp și ne gândim deja la meciul cu Farul. E posibil să mai facem și un meci-școală între noi.

Suporterii trebuie să stea aproape de echipa lor, să vină la stadion și să fim împreună”, a spus Nicolo Napoli. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.