Liga 1

Înfrângeri pentru Voluntari și FC Botoșani în ultimele amicale disputate în Antalya » Accidentare HORROR la meciul ilfovenilor

Marius Briceag, pe targă după accidentarea suferită Foto: GSP

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  Thursday, 13 January 2022

FC Voluntari și FC Botoșani au jucat joi alte două meciuri amicale în cantonamentul din Antalya, ambele echipe românești înregistrând eșecuri.

Ilfovenii au pierdut amicalul disputat la Belek cu Aarau, formație ce ocupă locul secund în al doilea eșalon fotbalistic din Elveția, după Vaduz, scor 1-4. Românii au primit 3 goluri doar în prima parte, ambele cu șuturi din interiorul careului, punctând kosovarii Vladi și Rrudhani (11, 20). 

>

Voluntari a revenit repede în joc, o pasă greșită a unui adversar a fost speculată de Fulop, care l-a găsit bine pe Droppa, acesta din urmă doar a pus latul și a împins mingea în plasă (27). N-a durat mult și elevii lui Ciobotariu au mai încasat un gol, același Rrudhani (33), șut din poziție centrală. 

Briceag a ajuns la spital! » Accidentare horror pentru fundașul lateral

>

Startul reprizei secunde a fost marcat de accidentarea lui Briceag, transportat imediat la spital după ce a fost tăiat cu crampoanele pe tibie de un adversar. Kevin Spadanuda, unul dintre golgeterii elvețienilor, a punctat și el la jumătatea părții secunde, stabilind totodată și rezultatul final.

VIDEO cu accidentarea lui Briceag

>

Botoșani, înfrângere împotriva polonezilor de la Lechia

După testul contra unei echipe modeste din Turcia, pentru Botoșani a urmat amicalul cu Lechia Gdansk, o echipă de alt calibru, locul 5 în Polonia, la 8 lungimi de liderul Lech, însă aproape de Pogon, locul 2. Kage a deschis scorul pentru moldoveni (15), congolezul învingându-l pe Kuciak, fostul goalkeeper de la FC Vaslui, ajuns la 36 de ani. 

Înainte de pauză, polonezii au egalat, a punctat turcul Durmus, fost echipier de la Antalyaspor (34). Sub privirile patronului Valeriu Iftime și ale selecționerului U21, Florin Bratu, moldovenii au cedat după pauză. Diabate (49) și Papa (53) pentru Botoșani au făcut 2-2, pentru ca pe final Sezonienko să aducă victoria formației poloneze. 

FC Botoșani va mai disputa două partide amicale, pe 15 ianuarie, cu Paksi și naționala Ugandei, apoi au programată revenirea în țară.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.