Tenis

Ilie Năstase reacționează după decizia în cazul lui Djokovic: „Aici s-a greșit, după părerea mea!”

Ilie Năstase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 14 January 2022

Ilie Năstase, fost lider ATP, a comentat decizia de azi a ministrului Imigrării din Australia, Alex Hawke, de a-i anula viza lui Novak Djokovic.

Ministrul Imigrării din Australia și-a folosit puterea excepțională de decizie și a dictat în urmă cu scurt timp anularea vizei lui Novak Djokovic. 

Ilie Năstase: „Luni de zile de acum încolo se va vorbi despre cazul Djokovic”

„Eu dacă știam că trebuie să fiu vaccinat nu ma suiam să zbor 40 de ore spre Australia. Și organizatorii au greșit pentru că i-au spus că poate să vină în situația în care e el. Aici s-a greșit după părerea mea. Echipa lui trebuia să-și dea seama că nu poate intra nevaccinat. A intrat la antrenamente că s-a dat o decizie de judecătorie. 

E foarte complicată situația, va exista și după ce se va termina turneul. Luni de zile de acum încolo se va vorbi despre cazul Djokovic. Decizia care a fost luată asta e. Face apel, ce face cu el? Rămâne cu apelul și dreptatea în mână dacă câștigă?. E încurcată și nu e nimic de comentat. 

Trebuie să respecte decizia. Dacă vrea să facă apel, are tot dreptul. Vom vedea reacția spectatorilor asupra acestui caz la următorul său meci. Nu vreau să mă pun în pielea celui care va juca cu el la următorul meci”, a declarat Ilie Năstase la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

VIDEO Jurnalista GSP Luminița Paul, despre anularea vizei lui Novak Djokovic: „Acum riscă și interdicția de 3 ani”

>

Citește alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.